top of page
Beeldmerk Annick Boom-05.png

1-OP-1 COACHING

ZET JE HORMONEN OP 1!

Gun jezelf die stok achter de deur, dat liefdevolle zetje in de rug om je weer energiek, fit te voelen en lekker in je vel te zitten. Juist na je 45e!

 

Breng je hormonen en daarmee jezelf in balans. Ik help je om dit te bereiken. 

02F4B274-6D9B-4B67-97DE-29EBDE1793DA_edi
  • Begin jij altijd enthousiast aan iets nieuws maar houd je het eigenlijk nooit lang vol?

  • Weet je echt wel wat goed voor je is maar weet je niet waar te beginnen?

  • Of vind jij het gewoon prettig om een stok achter de deur te hebben omdat je weet dat je het nodig hebt?

  • Wil jij iemand die je motiveert, stimuleert en af en toe helpt herinneren wat je doel is?

  • Maar ook iemand die je laat weten dat je echt goed bezig bent, die je af en toe even de hemel in prijst?

Laat mij dan die liefdevolle en motiverende stok achter de deur van je zijn!

Hoe fijn is het dan om zogezegd aan de hand meegenomen te worden. Om een liefdevolle doch wat strenge stok achter de deur te hebben. Iemand die jou wijst op wat je nodig hebt, wat je het beste kunt doen en waar mogelijk nog wat aandachtspunten liggen.

 

Maar ook iemand die jou vooral regelmatig even laat weten dat je heel goed bezig bent. Die de successen samen met jou viert. 

Allemaal gericht om jou richting jouw gewenste doel(en) te helpen.

Gun jezelf die stok achter de deur, dat zetje in de rug. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. 

Aanmeldformulier

Ja, ik wil ik graag gebruik maken van dit unieke aanbod.

Meer info hormoonklasje

Speciaal voor jou heb ik een uniek aanbod!

Ik bied je een 1-op-1 coachingsessie van 1,5 uur aan waarin we samen ingaan op jouw huidige situatie, waar je tegenaan loopt en vooral ook waar je naartoe wilt. Middels een Leefstijl-en Voedingsanalyse gaan we dieper in op jouw eet-, drink-, beweeg- en leefpatronen om van daaruit te zien waar jouw directe winsten te behalen vallen. Je gaat naar huis met een concreet op jou afgestemd actieplan.

 

Maar dat is nog niet alles. Als bonus krijg je nog meer. Speciaal voor jou bied ik je nog 2 bonussen aan. Helemaal exclusief!

Bonus 1. Tussendoor krijg je nog  2 "hoe gaat het nu met je"- incheckmomenten voor update en bijsturing. Dat doen we via de telefoon of anders online. 

Bonus 2. Na 3 maanden evalueren we waar je staat ten opzichte van jouw gewenste doelen, vieren we je successen en bekijken we wat je eventueel nog nodig hebt.

Dus nog even op een rijtje. Je krijgt:

- 1,5 uur 1-op-1 coachingsessie

- Uitgebreide Leefstijl-en Voedingsanalyse

- Een concreet op jou afgestemd actieplan

Met nog als extra bonus!

- 2x incheck-momenten voor update en bijsturing

- Een evaluatie-sessie na 3 maanden

gezond eten

Normale investering bedraagt 187 euro

Speciaal voor jou bied ik dit unieke aanbod aan voor een exclusieve prijs van 97 euro.

 

De aanbieding geldt tot 31 januari 2021. Wees er dus snel bij! Er is ook maar beperkt plek omdat ik de sessies live doe.

 

Gun jezelf een leven waarin jij je fitter, energieker en meer in balans voelt. En omdat ik vele vrouwen al heb geholpen dit te bereiken, help ik ook jou graag.

 

Het is simpel, meld je aan en we gaan zsm samen van start! 

 

Ik weet als geen ander hoe het is om ergens vol goede moed en met motivatie aan te beginnen om bij de kleinste terugval of tegenslag weer te stoppen. Aanleren van nieuwe gewoontes is nu eenmaal een kwestie van discipline maar ook van het jezelf waard vinden. Maar ook een geval van het leuk voor jezelf houden. 

Veel vrouwen zijn jou daarom al voorgegaan. Omdat ze zichzelf zo goed kennen. Vaak maken ze het zichzelf moeilijker dan het is met als gevolg dat ze niet eens beginnen. Zo zonde. Ze hebben mijn hulp ingeschakeld om aan de slag te gaan, door te zetten en het vol te houden.

 

Dat is precies waar ik in beeld kom. Ik geef jou dat zetje in de richting die bij jou past en die jij prima vol kunt houden. Ik ben absoluut niet van diëten en dat is ook niet wat ik van je vraag. Dieten helpen absoluut op de korte termijn, de vraag is alleen of dit nou zo leuk is. Waar het mij om te doen is om jou op lange termijn happy in je vel te laten zitten. Voor altijd. Door die veranderingen in jouw leefstijl toe te passen die daarvoor zorgen, afgestemd op jouw lijf, jouw situatie en jouw leven. Op die manier wordt het meer een 'way of life' die makkelijk vol te houden is én het leuk houdt!

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam

bottom of page