HET VERSCHIL TUSSEN WIE JE BENT

EN WIE JE WILT ZIJN IS WAT JE DOET.

Zet jezelf op 1!

Herken jij het gevoel van alle ballen hoog moeten houden en dat het leven jou leidt in plaats van andersom? Wil jij ook weer de regie over je leven, je loopbaan én je gezondheid? Ik help jou te ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je te bieden hebt zodat je keuzes kunt maken die je niet alleen blij maken maar vooral ook rust en energie geven. Jezelf weer op 1!

 

In de huidige tijd van hoge sociale en maatschappelijke druk is jezelf voorbijrennen, met nare gevolgen als stress, vermoeidheid, gewichtsproblemen of andere klachten van disbalans, makkelijker dan stilstaan. En dat je doelloos doorholt kan ook zijn omdat je niet weet waar je naartoe wilt. Of dat je jezelf geen tijd gunt om stil te staan. Herkenbaar? Verlang jij er ook naar om energiek, gelukkig én vooral ook gezond door het te leven te navigeren, zonder stress, dicht bij jezelf, in volledige balans en helemaal vanuit eigen kracht?

 

Geloof me, het is dichterbij dan je denkt. En omdat ik het zelf heb ervaren, is het mijn missie geworden jou te helpen om van binnen en van buiten te ‘shinen’ door eruit te halen wat erin zit. Ga aan de slag met jezelf en vind antwoord op de vragen "wie ben ik", "wat kan ik", "wat wil ik" en "wat heb ik dan te doen? Bekijk hier wat het je oplevert.

Zoek je individuele coaching of in groepsverband?

Kies zelf en bekijk mijn programma's.

Wie ben ik?

In deze fase ga jij figuurlijk de reis naar binnen maken om te bekijken wie jij nu bent, wat je allemaal in je rugzak hebt zitten, waar je tegenaan loopt, wat je versterkt en waar je liever afscheid van neemt. Noem het de fase van bewustwording en inzicht krijgen in je waarden, talenten, je passie en diepste drijfveren die jou maken tot wie je bent. Als je dat in kaart hebt gebracht, is het tijd voor de volgende stap. 

Wat kan ik?

Ieder mens is uniek, ook jij. Nu je weet welke kwaliteiten en eigenschappen bij jou horen, maken we de stap naar je talenten. Waar ben je goed in, wat gaat jou als vanzelfsprekend af? Vaak heb je dat helemaal niet door, juist omdat het voor jou heel normaal is. Als je weet waar je goed in bent kun je kijken of je daar ook blij van wordt en of het je energie geeft. Dan pas weet je wat jij te bieden hebt. Zowel in je prive leven als in je werk. 

Wat wil ik?

Nu je contact hebt gemaakt met wie je diep van binnen bent en wat je kunt, ga jij tijdens de ‘ik wil’ fase visualiseren wat jij in je leven wilt bereiken. Wat is de richting die je op wilt gaan? En welke doelen stel je jezelf daarbij? Het is de fase waarin jij je mogelijkheden scherp in beeld brengt. Zie het als je routekaart die jou richting geeft. Als jij jouw richting en toekomstbeeld helder hebt neergezet, dan weet je heel goed wat je te doen hebt en ben je klaar voor de laatste fase. 

Wat doe ik?

Wie je bent, wat je kunt en wat je wilt, breng je nu naar buiten. Het is de fase van toepassen en uitvoeren. Doen dus! Maar het is ook de fase van daadkracht, discipline en doorzetten. De 3 D's die uiteindelijk bepalend zijn in het behalen van jouw gewenste resultaten. Je bent nu de 2.0 versie van jezelf: dichtbij jezelf, in je kracht, in balans, energiek en in staat om keuzes te maken die jou gelukkig en succesvol maken, en vooral ook houden. 

 

Over mij

Ik werkte ruim 20 jaar met veel plezier en toewijding in Marketing & Communicatie management functies en weet dus als geen ander hoe het er in het bedrijfsleven aan toegaat. Ik werkte hard, maakte lange dagen en dacht dat stress de normaalste zaak van de wereld was. Ik jakkerde zogezegd lekker door. Tot ik vijf jaar geleden besloot het roer om te gooien toen ik mede door een aantal grote life events tot stilstand werd gezet. Doodeng en spannend vond ik het. Ik had immers een succesvolle carrière opgebouwd en zo op het oog een perfect leven. Maar was ik helemaal happy? Nee, ik miste mijzelf. En daar ben ik dan ook actief naar op zoek gegaan. Ik besloot mijzelf op 1 te zetten. Beste keuze 'ever'. 

Dankzij een intensief coachtraject vond ik mezelf en besloot ik uiteindelijk mijn hart te volgen en mijn talenten in te zetten om anderen te helpen. Mijn hart lag en ligt nog steeds bij het werken met mensen. Als leidinggevende was het al mijn passie om mijn teamgenoten te laten 'shinen' door eruit te halen wat erin zat. Daar werd ik echt blij van en ik bleek er ook nog eens goed in te zijn. En dat alles maakte dat ik mijn vaste baan verruilde voor een job als coach en trainer, omdat ik het iedereen gun het maximale uit zichzelf te halen. Om relevante vakkennis op te doen heb ik de Post-HBO opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitcoach en trainer bij MARK Academy gevolgd en afgerond. 

 

Wil je 1-op-1 coaching of liever in een groep? Kies zelf wat het beste bij jou past.

Wat anderen zeggen 

"Ik liep vast in mijn persoonlijke ontwikkeling en heb het traject bij Annick als heel erg prettig ervaren, wel diepgaand maar op een nuchtere manier. Het heeft me vooral meer inzicht in mijn handelen, meer zelfvertrouwen en zelfreflectie opgeleverd met als direct resultaat dat ik beter begrijp waarom ik doe wat ik doe en het dus kan ombuigen. 

Annick heeft een zakelijke kant maar daaronder zit een zachte empathische kant. Zij heeft een luisterend oor en de kwaliteit om mee te bewegen met haar gesprekspartner. Dat vond ik heel fijn". 

 - Esther 

 
 

​© 2018 annick boom coaching, een handelsnaam van AB-Triple-C

KVK 63361558

    ​© 2018 annick boom coaching, een handelsnaam van AB-Triple-C

    KVK 63361558