Beeldmerk Annick Boom-05.png

HORMOONKLASJE ONLINE

Leer alles wat je als vrouw moet weten over hormonen, de overgang en je leefstijl. Gewoon vanaf de bank of aan de keukentafel.  

Herken jij je hierin? 

  • Je verandert in een split second van een elfje in een heks?

  • Je vraagt je af waar je energie toch is gebleven?

  • Je komt maar niet af van dat buikje?

  • Je hebt last van stemmingswisselingen en angsten?

  • Je slaapt slecht terwijl je erg moe bent?

 

Grote kans dat je last hebt van hormonale schommelingen. Iedere vrouw heeft er mee te maken, jong én oud. Ze zijn onzichtbaar en toch hebben ze een enorme invloed op hoe het met ons gaat. Ik heb het over onze hormonen!

Zijn je hormonen in balans, dan voel je je top. Zijn ze dat niet dan merk je dat, fysiek, mentaal én emotioneel. Hoe je je hormonen in balans houdt? Dat leer ik jou graag, want waarschijnlijk wist je niet dat je dit grotendeels zelf in de hand hebt!

Als jij meer wilt weten over dit onderwerp, meld je dan aan voor de het online hormoonklasje om gewoon vanaf de bank of aan de keukentafel te leren wat de belangrijkste do’s and don’ts zijn rondom hormonen, de overgang en je leefstijl.

Ik meld mij aan en ontvang graag meer informatie.

 
 

Waarom 

Veel vrouwen ervaren nare klachten die veroorzaakt worden door een hormonale disbalans. Denk aan PMS (premenstrueel syndroom), heftige menstruaties, sombere gedachten, neerslachtigheid, futloos haar, droge huid, nachtzweten, acne, endometriose, PCOS (polycysteus ovariumsyndroom, ofwel cystes op de eierstokken), vruchtbaarheidsproblemen, opvliegers, moeite met afvallen en ga zo maar door.

 

En dan hebben we de overgang nog niet eens genoemd. Want of we dat nu willen of niet, we hebben allemaal tussen ons 45e en 55e levensjaar te maken met hormonale schommelingen. Ons lijf is namelijk op zoek naar een nieuw evenwicht voor de tweede fase van ons leven.

Wat leer je?

 

Het goede nieuws is dat we zelf met onze leefstijl heel veel kunnen doen om onze hormonen beter in balans te houden. En daarbij spelen voeding, beweging, ontspanning en slaap een belangrijke rol. Ik vertel je er graag meer over! 

 

In een interactieve online masterclass van zo’n 2 uur gaan we in op wat jij zelf kunt veranderen om je hormonen en dus jezelf beter in balans te houden. Want of je nu al in de overgang bent of nog niet, hoe éérder je begint, hoe minder klachten je zult ervaren.  

Wat krijg je?

Tijdens de masterclass krijg je zicht op wat nu de  voornaamste boosdoeners zijn die jouw hormonen in de war schoppen. Met alle gevolgen van dien. Uiteraard krijg je ook te horen welke 10 stappen je kunt zetten om de boel zogezegd weer in balans te krijgen én te houden. 

Met elkaar maken we er een leuke en leerzame avond van in een online setting. En na afloop heb je niet alleen nuttige informatie vergaard, maar heb je vooral ook een aantal persoonlijke en praktische acties om direct toe te passen in je eigen leven.

Voor wie?

 

Als je wilt weten wat je zelf kunt doen om je hormonen en dus jezelf in balans te houden, of je nu wel of niet al in de overgang zit.

Waar ?

 

Deze workshop wordt online gegeven. Dus je kunt lekker relaxed vanaf thuis of waar je ook bent meedoen. 

Wanneer?

Check de agenda onder events voor het eerstvolgende hormoonklasje online. Mocht deze niet zichtbaar zijn, stuur mij dan een bericht via het aanmeldformulier. Dan neem ik direct contact met je op.. 

Duur en investering?

 

Ca. 2 -2,5 uur

39 euro per persoon.

 Over Annick

Ik had een succesvolle carrière van ruim 20 jaar in Marketing Communicatie en op het oog een prima leven. En toch was ik niet blij. Ik had veel stress, was vooral bezig met alles en iedereen om me heen en negeerde mijzelf. Totdat het mis ging en ik besloot zelf de regie weer te pakken over mijn leven. Ik zette mijzelf op 1. Beste keuze ‘ever’. Inmiddels coach en train ik vrouwen op het gebied van persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling, leefstijl & vitaliteit. Ik weet namelijk wat het is om jezelf kwijt te zijn én te hervinden.

 

Als je weet wie je bent, wat je kunt, wat je belangrijk vindt en wat je wilt, dan pas ben je in staat keuzes te maken die bij je passen. En dat geldt voor je leven, je werk maar ook voor je gezondheid. Om die reden ben ik dit hormoonklasje gestart, omdat ik veel vrouwen zie worstelen om balans te houden, juist ook lichamelijk en mentaal. Het is mijn missie geworden om deze vrouwen op een informele wijze te helpen. Zodat ze een leuker mens voor zichzelf en hun omgeving worden!  

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam