Beeldmerk Annick Boom-05.png

HORMOONCLUB@ONLINE:

ZET JE HORMONEN OP 1!

Leer alles wat je als vrouw moet weten over hormonen, de overgang en je leefstijl. Gewoon online, thuis vanaf de bank of aan de keukentafel, op jouw tijd en tempo.   

Het zat al maanden in m’n hoofd en iets hield me steeds tegen. Totdat ik besloot het gewoon te doen. Hiermee kan ik namelijk zo ontzettend veel meer vrouwen helpen.

 

Al die 40-45+ vrouwen met een druk bestaan, die ergens maar doorgaan terwijl ze steeds meer vage klachten en ongemakken beginnen te ervaren. 

Met als gevolg dat ze letterlijk en figuurlijk niet zo heel lekker meer in hun vel zitten. Dat ze het gevoel hebben dat het verval is ingezet. Dat ze straks dus niet meer meetellen. 

Ik heb het over de rommelende hormonen die horen bij de overgang. 

Ik wil dat je weet dat jij met ingang van direct zelf de regie kunt pakken over je hormonen en daarmee over je lijf en dus over je leven.

 

Iedere vrouw heeft er mee te maken, jong én oud. Hormonen zijn onzichtbaar en toch hebben ze een enorme invloed op hoe het met je gaat. Zijn ze in balans, dan voel je je top. Zijn ze dat niet dan merk je dat, fysiek, mentaal én emotioneel.

Het is zonde als jouw leven bepaald wordt door hormonale klachten. Weet dus dat je er zelf wat aan kunt doen. Want de mate van je klachten heb je namelijk voor een heel groot deel zelf in de hand. Met je leefstijl!

 

Ik meld mij aan voor de online hormoonclub - zet je hormonen op 1!

 

Ik heb al zoveel vrouwen geholpen met het pakken van de regie over hun leven. Ooit was ik zelf zo’n vrouw die maar doorjakkerde, die dacht dat stress de normaalste zaak van de wereld was en die alle signalen van haar lijf negeerde. Totdat het mis ging. Toen besloot ik het heft in eigen hand te nemen en mijn leefstijl aan te passen. “Practice what you preach”. Want ondanks dat ik met m’n 48e al langzaamaan die overgang in schuifel, ben ik energieker, fitter en zit ik beter in m’n vel dan ooit. Echt! En dat gun ik jou ook. Als ik het kan, kun jij het namelijk ook.

 

Het liefst help ik iedereen persoonlijk hiermee maar mijn tijd is beperkt. Dus besloot ik mijn geheimen met je te delen. En heb je mij niet eens meer nodig. 

Mijn allergrootste wens is dat jij goed in je vel zit. Van binnen en van buiten. Dat jij je lekker voelt én er goed uitziet. Los van je leeftijd. Los van dat je te dealen hebt met een schommelende hormoonbalans. Je zit namelijk in de transitie fase naar zogezegd de tweede helft van je leven.

 

Zorg dus dat dat een fase wordt waarin je happy bent. Waarin jij je meer ontspannen, stabieler, zeker en mooi voelt. Omdat het kan. 

En daarmee word je dus ook gelijk een leuker mens voor jezelf, een leukere partner, moeder, vriendin, collega etc. Win-win dus. 

De eerste stap die je kunt zetten is jezelf dit ook te gunnen. 

Je bent nog jong van geest dus je holt lekker door alsof je nog steeds 27 bent terwijl je merkt dat je verandert, je energieniveau anders is en op momenten jezelf echt een heks vindt. Er komen vage klachten, ongemakjes, kwaaltjes, pijntjes.

 

Je lijf verandert, de boel wordt slap, je krijgt dat buikje maar niet weg, je hebt ongeremde eetbuien, nachtzweten, opvliegers, je stemmingen veranderen in een split second, je geheugen laat je soms in de steek, gevoelige gewrichten en ga zo maar door.

 

Hele grote kans dat je last hebt van je hormonen. Ze zijn uit balans. En dat merk je.

 

 

Je wilt ervan af want niemand wordt vrolijk van een pad dat gevoelsmatig leidt naar de afgrond. Maar ja, je je hebt geen idee wat je kunt te doen. Of waar te beginnen. En misschien denk je zelfs wel dat het er gewoon bij hoort. 

Dit bericht komt niet voor niets nu op je pad. Je kunt namelijk nu in actie komen. Ook als je nog helemaal niet in die overgang zit. Juist nu is het moment om concrete stappen te zetten. Hoe eerder hoe beter.

Stel je voor dat jij de tweede helft van je leven top in je vel zit, geen energiedips meer ervaart, niet meer stoeit met die paar extra kilo’s waar je maar niet vanaf komt, je veel evenwichtiger en zekerder voelt. Je ziet er dus gewoon goed uit. En je hebt ook nog eens een gezond gewicht. Het is echt zoveel dichterbij dan je denkt. 

 

Doe nu mee aan mijn online programma ‘Zet je hormonen op 1!’

Je krijgt inzicht in de rol en de invloed van je hormonen. Je begrijpt wat de klachten zijn die horen bij hormonale disbalans in het algemeen en specifiek bij de overgang.

Daarbij ga je ontdekken wat de grootste boosdoeners zijn hiervan. En vervolgens onthul ik de 10 geheimen die je direct kunt toepassen om je hormonen en daarmee jezelf weer in balans te krijgen. Zodat jij je fit en vitaal voelt en er ook zo uitziet. 

Ik laat je precies zien hoe je zelf direct aan de slag kunt. Simpel en praktisch. Super toegankelijk.

trevor-paterson-309647.jpg

Als bonus krijg je een concreet actieplan die jou helpt om de juiste keuzes te maken. En om het eenvoudig vol te houden. Want laten we eerlijk zijn, het moet wel leuk blijven. En dat kan als jij je leefstijl zo inricht dat jouw hormonen blij zijn. En in balans. Dan ben jij dat ook. 

 

Gun dit jezelf en meld je aan.

 

De komende 48 uur bied ik het programma “Zet je hormonen op 1!” aan voor de speciale investering van € 47,-. Daarna ga ik de prijs verhogen. 

 

 

 Je vraagt je wellicht af of het ook voor jou zou kunnen werken. Daarom vertel ik graag het verhaal van Odette, 47 jaar. Zij kampte al jaren met allerlei vervelende lichamelijke klachten uiteenlopend van opvliegers, aankomen, slecht slapen door nachtzweten en pijnlijke gewrichten. Ze kwam in een vicieuze cirkel terecht. En dat maakte haar op de een of andere manier zwaarmoedig en negatief. Ze herkende zichzelf niet meer.

 

Als reactie daarop ging ze snaaien en zo werd haar probleem alleen maar erger. Ze wist dat ze in actie moest komen maar tegelijkertijd ontbrak het haar in alle opzichten aan de energie en de motivatie. Ze baalde van zichzelf en van de situatie. Totdat zij mijn workshop volgde. Toen begreep ze ineens wat er aan de hand was. Dat ze eigenlijk haar hormonen had verwaarloosd en daarmee ook zichzelf. De knop ging om.

 

Zij besloot om 2 stappen heel gericht toe te passen. Haar voedingspatroon en meer bewegen. Ze is zelfs met krachtsport gestart, waarvan ze altijd dacht dat dat voor mannen is. 

 

Inmiddels is zij 13 kilo afgevallen en is ze energieker dan ooit. En waar ze vooral heel blij om is? De opvliegers zijn zo goed als weg! En als ze er eentje heeft dan weet ze precies dat het ligt aan iets dat ze zelf in de hand heeft, denk aan 'verkeerde' voeding, teveel stress of slecht slapen. 

 

Ik meld mij aan voor de online hormoonclub - zet je hormonen op 1!

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam