Beeldmerk Annick Boom-05.png

ONLINE PROGRAMMA

ZET JEZELF OP 1!

NU MET 1-OP-1 COACHING

Gun jezelf een leven waarin jij jezelf bent, je zelfverzekerd voelt en daardoor veel meer rust en balans ervaart. Maak de ontdekkingsreis naar jezelf en laat mij met je meegaan zodat jij je bestemming echt bereikt.

CC9I9617_edited.png

NU TIJDELIJK

MET GRATIS

1-OP-1 COACHING

Dit is niet voor iedere vrouw! Dit is speciaal voor jou als jij je hierin herkent. 

 

Je bent een vrouw met een druk bestaan. Je hebt het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden. Je staat altijd maar klaar voor anderen. Je houdt ook teveel rekening met anderen of hun mening. Je komt structureel tijd te kort komt waardoor je gestrest bent. De lat die leg je standaard te hoog. Je moet ook nog eens van alles, vooral van jezelf. En omdat stilstaan ongemakkelijk voelt hol je maar door terwijl je eigenlijk uitgeput bent. 

 

Niet zo’n heel fijn gevoel toch?

 

Ik wil dat je weet dat dit echt anders kan en daar kun je vandaag nog mee beginnen! Nu direct zelfs. 

Want hoe fijn is het als jij het gevoel hebt dat jij achter het stuur zit van je eigen leven? Dat je er nog steeds kunt zijn voor anderen, maar dan niet ten koste van jezelf. En dat je daar ook naar handelt omdat je haarfijn weet wat je wilt, wat goed voor jou is en waar je energie van krijgt. 

Hoe voelt het als je in staat bent om keuzes te maken zonder daarbij rekening te houden met anderen? Of met wat anderen er wel niet van vinden. Dat kan als je weet wat voor jou belangrijk is en daar ook trouw aan blijft. 

Dat voelt toch een stuk beter? En besef eens wat dat je oplevert? Precies, rust! En, je voelt je ook veel zelfverzekerder en stabieler. Meer jezelf, hoe gek dat misschien ook klinkt. 

Ik weet als geen ander hoe het is om ergens vol goede moed en met motivatie aan te beginnen om bij de kleinste terugval, weerstand of tegenslag weer te stoppen. Aan de slag gaan met jezelf is nu eenmaal een kwestie van discipline maar ook van het jezelf waard vinden. 

Want vraag jezelf eens af wat er gebeurt als je zo doorgaat. Als er niks verandert. Dat zou toch zonde zijn want waarom gun jij jezelf niet een leven waarin je goed in je vel zit, jij je happy voelt, je weet wat je belangrijk vindt, wat je nodig hebt en daar ook naar handelt?

 

Veel vrouwen zijn jou al voorgegaan. Ze hebben mijn hulp ingeschakeld om aan de slag te gaan, door te zetten en het vol te houden. 

Dat is precies waar ik in beeld kom. Ik geef jou dat zetje in de richting die je nodig hebt. Ik hou jou de spiegel voor om vooral naar jezelf te kijken. Ik laat jou terug gaan naar wie jij zelf in de basis bent. Ik noem het ook wel je fundament. Want daar zitten de antwoorden op al je vragen als 'wie ben ik', 'wat kan ik', 'wat wil ik', 'wat denk ik' en 'wat heb ik dan te doen'? 

Het enige wat ik doe is jou weer contact laten maken met je eigen fundament, je essentie. Met als doel dat jij lekker in je vel zit, weet waar je voor staat, wat je te bieden hebt en daar ook naar leeft.

 

En dat leidt gegarandeerd tot meer rust, balans, positieve energie en je staat ook nog eens veel steviger in je schoenen!

Hoe fijn is het dan om zogezegd aan de hand meegenomen te worden. Om een liefdevolle en soms wat strengere stok achter de deur te hebben. Iemand die jou wijst op wat je nodig hebt, wat je het beste kunt doen en waar mogelijk nog wat aandachtspunten liggen.

 

Maar ook iemand die jou vooral regelmatig even laat weten dat je heel goed bezig bent. Die de successen samen met jou viert. 

Allemaal gericht om jou richting jouw gewenste doel(en) te helpen. Om jou op je gewenste pad te houden. Om jou te laten zijn wie je wilt zijn door voorgoed af te rekenen met wat je nu nog in de weg zit.

CC9I9558.jpg

NU MET
3 GRATIS
1-OP-1 COACHING
SESSIES

 

Kies voor een leven waarin jij jezelf bent, je zeker en vol zelfvertrouwen voelt, je veel meer rust en balans ervaart en ook nog eens energie hebt om te doen wat je wilt doen. 

Geloof me, het is dichterbij dan je denkt. En omdat ik al vele vrouwen heb geholpen dit te bereiken, help ik ook jou graag.

Gun jezelf die stok achter de deur, dat zetje in de rug. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. 

 

Het enige wat ik jou vraag is dat je intrinsiek gemotiveerd bent om aan de slag te gaan met jezelf en bereid bent om in de spiegel te kijken. 

 

Ja, ik meld mij aan voor het online programma "Zet jezelf op 1!"

Vul je naam en e-mailadres in, kies je eigen wachtwoord en je kunt na betaling direct aan de slag!

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy voorwaarden. Bekijk hier mijn privacy beleid. 

NU 997€ +
GRATIS
1-OP-1 COACHING

 

Dit "Zet jezelf op 1!" programma is voor jou als jij de zoektocht naar jezelf wilt doen en ook weet dat je af en toe die stok achter de deur nodig hebt om in actie te komen. Als je diep van binnen heel goed weet wat je te doen hebt en het je toch steeds niet lukt om die resultaten te halen die jij wilt halen. Als je ervan bewust bent dat je altijd enthousiast ergens aan begint maar dat doorpakken en volhouden je grootste uitdaging is.  
 
Dan begrijp je ook hoe fijn het is als je regelmatig met je coach kunt inchecken om te bespreken waar je staat, wat je nog nodig hebt en je net dat zetje krijgt dat jou op je gewenste pad houdt.  

Nu tijdelijk krijg je naast het online programma "Zet jezelf op 1!" 3x individuele coachingsessies erbij. We gaan dan samen aan de slag om dieper in te gaan op jouw behoeften, verlangens of specifieke vraagstukken waar je tegenaan loopt. 

NU TIJDELIJK MET GRATIS 1-OP-1 COACHING

ZODAT JIJ ECHT GAAT WORDEN WIE JE WILT ZIJN!

Dus nog even op een rijtje. Je krijgt:

- Onbeperkt toegang tot het online programma "Zet jezelf op 1"

- 3x 1-op-1 coachingsessies afgestemd op jouw specifieke hulpvraag

- Ondersteunende opdrachten  

- Concreet actieplan

De coachingsessies duren ca. 1,5uur en plannen we om de  3-4 weken.

Wees er snel bij, mijn tijd is helaas beperkt dus vol is vol! 

 

CC9I9531.jpg

SPECIALE PRIJS
997€

Alles is gericht op één doel en dat is jezelf op 1 zetten en houden!

De 1-op-1 coachingsessies zijn online en gaan via videobellen (Zoom). 

De investering van dit traject bedraagt 997€. Facturatie vindt altijd vooraf plaats.

Het is simpel, meld je aan en we gaan zsm samen van start! 

Een mooier cadeau kun je jezelf eigenlijk niet geven

  • Begin jij altijd enthousiast aan iets nieuws maar houd je het eigenlijk nooit lang vol?

  • Weet je diep van binnen wel wat je nodig hebt maar weet je niet waar te beginnen dus stel je het uit?

  • Of vind jij het gewoon prettig om een stok achter de deur te hebben omdat je weet dat je het nodig hebt?

  • Wil jij iemand die je motiveert, stimuleert en af en toe helpt herinneren wat je doel is?

  • Die je ook af en toe de spiegel voorhoudt door vragen te stellen die jou verder helpen?

  • Maar ook iemand die je laat weten dat je echt goed bezig bent, die je af en toe even de hemel in prijst?

 

Laat mij dan die liefdevolle en motiverende stok achter de deur van je zijn!

Wat anderen zeggen 

"Ik liep vast in mijn persoonlijke ontwikkeling en heb het traject bij Annick als heel erg prettig ervaren, wel diepgaand maar op een nuchtere manier. Het heeft me vooral meer inzicht in mijn handelen, meer zelfvertrouwen en zelfreflectie opgeleverd met als direct resultaat dat ik beter begrijp waarom ik doe wat ik doe en het dus kan ombuigen. 

Annick heeft een zakelijke kant maar daaronder zit een zachte empathische kant. Zij heeft een luisterend oor en de kwaliteit om mee te bewegen met haar gesprekspartner. Dat vond ik heel fijn". 

 - Esther 

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam