top of page

Meer over mij

Ik ben gecertificeerd Integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach en trainer van 48 jaar, woonachtig in Rotterdam samen met mijn man, mijn zoontje, onze bruine labrador en regelmatig heb ik twee bonus-pubers over de vloer. 

Naast dat ik actief ben in het begeleiden van particulieren in 1-op-1 coaching, richt ik al mijn kennis en passie ook op de zakelijke markt. Dat kan individueel of in groepsverband. Dankzij mijn 20 jaar werkervaring weet ik goed welke dynamieken en uitdagingen er binnen het bedrijfsleven spelen. Vanuit mijn open houding en natuurlijke inlevingsvermogen, schakel ik als vanzelf van Board members tot productiemedewerkers en alles wat ertussen zit. 

Wat ik over mezelf kan zeggen is dat ik een gedreven, open en belangstellende persoonlijkheid ben die een veilige omgeving biedt om jouw zoektocht aan te gaan. 

 

Verbinding is voor mij het sleutelwoord. Vanuit verbinding luister ik goed en voel ik snel aan wat de kern van het probleem is, zodat we er samen heel concreet mee aan de slag kunnen gaan. En mijn commitment naar jou is dat jij jouw doelen bereikt.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Stuur dan een bericht. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. 

 

bottom of page