top of page
02F4B274-6D9B-4B67-97DE-29EBDE1793DA.jpe

Mijn werkwijze

Mijn aanpak is gericht op drie pijlers: persoonlijke groei & leiderschap, talentontwikkeling en op leefstijl & vitaliteit. Het doel is dat jij de regie weer hebt over je eigen leven. Of dit nu privé is of zakelijk. Ik help je zogezegd het licht te laten schijnen op zaken die je (nog) niet kent van jezelf of om een reden nog verborgen zijn. En dat is zonde want het hoort allemaal bij jou.

 

Als je deze elementen in het licht zet zal dit direct een boost geven aan je zelfbewustzijn, je zelfvertrouwen, je relaties, je communicatie en je persoonlijke vitaliteit. Ik noem het contact maken met je authentieke ik. Jouw kracht komt namelijk vanuit jezelf, dus vind jezelf en alles wat jou jou maakt. Succes en geluk is dan niet meer dan een logisch gevolg. 

Mijn werkwijze is integraal en praktisch. Integraal wil zeggen dat ik naar jou als mens als geheel kijk, omdat duurzame verandering pas plaats kan vinden als je de oorzaak van je problemen aanpakt. Dat is dus niet ‘een pilletje tegen de pijn’. Zo kijk ik niet alleen naar je klachten, symptomen of daar waar je tegenaan loopt. We gaan verder dan dat door samen op zoek te gaan naar de oorzaak van wat jou in de weg zit om te zijn wie je wilt zijn. Dat kunnen factoren zijn als onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, belemmerende gedachten, sociaal-emotionele problemen of de vraag wat je ten diepste wilt. Alles hangt met elkaar samen. Pas als je hier inzicht in hebt kun je het ombuigen naar gedrag dat je ondersteunt en verder brengt. Want het mooie is dat wat je aangeleerd hebt, je ook weer kunt afleren. Als je het zelf maar wilt. 

 

De praktische kant heeft alles te maken met dat ik nu eenmaal van concreet houd. Dit betekent dat we sessies hebben waarin we praten maar vooral ook oefeningen doen die jou helpen om tot inzichten te komen. Allemaal gericht op jouw groei en op het behalen van de door jou gestelde doelen. Je gaat dus echt aan de slag, vanzelf zal het niet gaan. Maar geloof me, de reis is al heel leuk, omdat jij zelf de eindbestemming bent. 

bottom of page