Zet jezelf op 1!

Een intensief programma waarin jij terug gaat naar jouw eigen essentie, door zelf de regie te pakken over jouw leven. Je maakt een mooie ontdekkingsreis naar jezelf, naar wie je bent, wat je belangrijk vindt, waar je echt blij van wordt en energie van krijgt. Daardoor ben je in staat om keuzes te maken die bij je passen en dus goed voor jou zijn. Met als resultaat, meer balans, meer energie en vooral een leuker persoon. Voor jezelf én voor je omgeving. Bekijk hier wat het mij heeft opgeleverd.  

Happy Talent Coaching

Als je werk niet leuk is, word je daar zelf ook niet leuker van. Zo simpel is het. Werk neemt nu eenmaal een belangrijke plek in je leven in. Dus kun je er maar beter voor zorgen dat het een leuke plek is die je niet alleen tijd en energie kost maar ook veel oplevert. 

Maar wanneer is je werk ‘leuk’. En weet je überhaupt wat je wilt, dus wat ‘leuk werk’ voor jou betekent? Of welke job echt bij jou past? Het antwoord op deze vragen lijkt lastig. En toch is het dat niet. Want als je doet waar je blij van wordt, als je in je werk jezelf kunt zijn en je bezighoudt met zaken die jou energie geven, dan ben je een heel eind op weg naar (werk)geluk.

Happy talent coaching helpt jou hierachter te komen.

 

Persoonlijke vitaliteit

We leven momenteel in een w􏰀ereld met achterlijk hoge sociale en maatschappelijke druk. Er 􏰀wordt niet alleen veel van ons verw􏰀acht maar w􏰀e moeten vooral ook veel van ons􏰁elf. We zijn druk met van alles, gaan vaak maar door en vergeten ergens goed voor onszelf te zorgen. Mogelijk niet eens zozeer uit onwil maar meer uit gebrek aan kennis. 

Met goed voor jezelf zorgen doel ik op jezelf voeden met voeding die goed voor je is, op voldoende slapen om te herstellen en op jezelf fit en vitaal houden door te bewegen maar vooral ook door te ontspannen. Eigenlijk is dat laatste belangrijker dan ooit in deze tijd van veel stress. Want stress, en dan voornamelijk langdurige stress, is een hele grote vijand. Het maakt ons, kort door de bocht, z􏰁iek en kapot. 

De rode draad in deze programma is dan ook 􏰁zelfregie. Ik noem het werken aan je persoonlijke vitaliteit door 􏰁zelf achter het stuur gaan 􏰁zitten van je eigen leven en gezondheid. Dan pas kun je keuzes maken die goed voor jou zijn. 

De training persoonlijke vitaliteit is erop gericht jou bewust te maken van 􏰀wat 􏰁je 􏰁zelf met ingang van vandaag kunt doen om vitaal te 􏰀worden en vooral ook te blijven, én minder stress te ervaren.