top of page

Zet jezelf op 1!

Je bent een vrouw met een druk bestaan. Je hebt het gevoel dat je alle ballen hoog moeten houden. Dat je altijd maar klaarstaat voor anderen. Dat je structureel tijd te kort komen. Standaard de lat te hoog legt. Je altijd maar van alles moet, vooral van jezelf. Grenzen aangeven nog niet helemaal jouw ding is. En omdat stilstaan ongemakkelijk voelt ga je maar door terwijl je eigenlijk uitgeput bent. Herkenbaar?

Dan is dit programma geschikt voor jou omdat je terug gaat naar jouw eigen essentie, door zelf de regie te pakken over jouw leven. Je maakt een mooie ontdekkingsreis naar jezelf, naar wie je bent, wat je belangrijk vindt, waar je goed in bent, blij van wordt en ook nog eens energie van krijgt. Als je dat weet ben je namelijk in staat om keuzes te maken die bij je passen en dus goed voor jou zijn. 
 
Met als resultaat, meer balans, meer energie en vooral een leuker persoon. Voor jezelf én voor je omgeving.
 
Bekijk hier wat het mij heeft opgeleverd.  

Happy Talent Coaching

Als je werk niet leuk is, word je daar zelf ook niet leuker van. Zo simpel is het. Werk neemt nu eenmaal een belangrijke plek in je leven in. Dus kun je er maar beter voor zorgen dat het een leuke plek is die je niet alleen tijd en energie kost maar ook veel oplevert. 

Maar wanneer is je werk ‘leuk’. En weet je überhaupt wat je wilt, dus wat ‘leuk werk’ voor jou betekent? Of welke job echt bij jou past?
 
Het antwoord op deze vragen lijkt lastig. En toch is het dat niet. Want als je doet waar je blij van wordt, als je in je werk jezelf kunt zijn en je bezighoudt met zaken die jou energie geven, dan ben je een heel eind op weg naar (werk)geluk.

Happy talent coaching helpt jou achter jouw unieke mix aan kwaliteiten, eigenschappen, talenten, passies en drijfveren te komen. Je gaat ontdekken wat jij als persoon te bieden hebt. In slechts 4 sessies. Want pas als je weet wat jij te bieden hebt, kun je ook veel gerichter voor jou de juiste keuzes maken. 

Happy Talent Coaching
Video
bottom of page