top of page
Beeldmerk Annick Boom-05.png

ZET JEZELF OP 1! COACHING

Pak zelf de regie over je leven en maak de reis naar jezelf zodat je keuzes maakt die bij je passen, je happy maken én rust geven!

CC9I9629_edited.jpg

 

Heb jij ook het gevoel dat,

  • het leven jou leidt in plaats van andersom,

  • je teveel rekening houdt met anderen of hun mening,

  • je niet meer weet wat je zelf nodig hebt en dus wilt,

  • je maar doorjakkert terwijl je geen energie hebt,

  • je overal tekort schiet,

  • je jezelf geen leuk mens meer vindt,

  • je hoofd altijd maar overuren maakt,

  • je moeite hebt met keuzes maken omdat je veel twijfelt

  • je steeds onzekerder wordt over alles wat je doet?

Niet een al te prettig gevoel toch? Geloof me, het kan anders!

Want hoe fijn is het als jij het gevoel hebt dat jij achter het stuur zit van je eigen leven. Dat je er nog steeds kunt zijn voor anderen, maar dan niet ten koste van jezelf. En dat je daar ook naar handelt omdat je haarfijn weet wat je wilt, wat goed voor jou is en waar je energie van krijgt.

Hoe voelt het als je in staat bent om keuzes te maken zonder daarbij rekening te houden met anderen. Of met wat anderen er wel niet van vinden. Dat kan als je weet wat voor jou belangrijk is en daar ook trouw aan blijft. 

Dat voelt toch een stuk beter? En besef eens wat dat je oplevert? Precies, rust! Zet jezelf op 1! coaching helpt jou dit te vinden en vooral ook vast te houden. 

Aanmeldformulier

| GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK |

Loop je vast, zit je niet lekker in je vel, ervaar je stress of wil je gewoon eens met iemand anders praten? Plan dan een gratis gesprek in. Bel, mail of app mij gerust! Geheel vrijblijvend uiteraard. 

Meer info hormoonklasje

Waarom?  

Helaas is onze maatschappij inmiddels zo ingericht dat er veel van je verlangd wordt. Onbewust en meestal ook vanuit onwetendheid ga je je aanpassen aan wat zogezegd 'hoort'. In noem het ook wel het ideale plaatje. Alleen is dat vaak het plaatje van anderen en niet dat van onszelf. En als je een plaatje naleeft dat eigenlijk niet bij je hoort of past, dan leidt dat geheid tot ellende. Want daardoor vergeet je wie je zelf bent, wat je belangrijk vindt, wat je echt wilt en wat er toe doet.

 

Doodzonde! 

Want hoe fijn is het als je je leven inricht naar je eigen plaatje. Dan zul je eerst moeten ontdekken hoe dat eruit ziet. En de antwoorden zitten in jezelf. En die krijg je door zelfverbinding. Dus vind eerst jezelf, dan vind je vanzelf jouw plaatje. Succes en geluk is dan niet meer dan een logisch gevolg. Kijk hier wat het mij heeft opgeleverd. 

 

Voor wie? 

Dit programma is bedoeld voor iedereen die echt gemotiveerd is om met zichzelf aan de slag te gaan. Die van binnen voelt dat je het anders wilt. Dat zo doorgaan eigenlijk geen optie meer is. Maar die dus ook bereid is om in de spiegel te kijken en geconfronteerd te worden met jezelf. Ben jij dat? Gun jezelf dan het proces om jezelf echt te leren kennen. Zie het als een cadeau aan jezelf. En uiteindelijk ook aan je omgeving. Jij blij, iedereen blij. 

Wat leer je?

 

Je gaat tijdens dit traject op ontdekkingsreis naar jezelf als persoon. Je leert jezelf kennen omdat je gaat ontdekken wat jou zogezegd jou maakt. Je wordt bewust van waarom je nu doet wat je doet en wat je nodig hebt om te zijn wie je wilt zijn. Je leert namelijk om te gaan met wat jou nu nog in de weg zit om zogezegd jezelf te zijn. Noem het het loslaten van al je ballast. Na afloop van het traject heb je een persoonlijk actieplan én een kompaspoort op zak die jou richting en invulling geven in je leven, maar ook in je werk. .

Duur en plaats?

 

Het traject bestaat uit 10 coachingsessies van ca. 1,5 uur.

 

De sessies plannen we om de 3-4 weken. Tussendoor ontvang je thuisopdrachten.

 

De coaching vindt ofwel live plaats aan de Rotterdamse Rijweg 213 in Rotterdam ofwel online, via Zoom. Een combinatie van beiden kan ook.

In overleg is het ook mogelijk om de sessies op een andere (neutrale) locatie te laten plaatsvinden.

Investering?

De investering voor dit traject bedraagt 2.595 euro, inclusief btw.

De facturatie vindt altijd vooraf plaats. Betaling in termijnen is bespreekbaar.

Zet jezelf op 1 proeverij

Mocht je het fijn vinden om in groepsverband te ervaren hoe je jezelf op 1 zet? Deze proeverij is een interactieve workshop die ik organiseer voor groepen.Je gaat dus lekker aan de slag. Klik hier voor meer informatie.

Wat anderen zeggen 

"Ik liep vast in mijn persoonlijke ontwikkeling en heb het traject bij Annick als heel erg prettig ervaren, wel diepgaand maar op een nuchtere manier. Het heeft me vooral meer inzicht in mijn handelen, meer zelfvertrouwen en zelfreflectie opgeleverd met als direct resultaat dat ik beter begrijp waarom ik doe wat ik doe en het dus kan ombuigen. 

Annick heeft een zakelijke kant maar daaronder zit een zachte empathische kant. Zij heeft een luisterend oor en de kwaliteit om mee te bewegen met haar gesprekspartner. Dat vond ik heel fijn". 

 - Esther 

Over Annick

Ondanks mijn succesvolle carrière en op het oog prima leven, was ik niet blij. Ik werkte hard, had veel stress, was vooral bezig met alles en iedereen om me heen en negeerde mijzelf. Ik jakkerde zogezegd lekker door. Ik dacht dat het zo hoorde. Totdat het mis ging. Toen besloot ik zelf de regie te pakken over mijn leven, ik zette mijzelf op 1. Beste keuze ever. Zo wilde ik niet doorgaan, dus het roer ging om.

Mijn talenten zet ik nu in om anderen te helpen, als coach en trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling, leefstijl & vitaliteit. Mijn motto is jezelf weer op 1 zetten, ten gunste van jezelf, je werk én je omgeving. Jij bent nu eenmaal de belangrijkste persoon in je eigen leven.

De huidige maatschappij met de hoge social druk vraagt veel van ons. Om mee te komen moet je de lat wel hoog leggen, zo lijkt. Dat betekent alleen dat je je aanpast aan iets dat helemaal niet bij je hoort. Daardoor vergeet je on the way wie je zelf bent, wat je belangrijk vindt, wat je echt wilt en wat ertoe doet. Want wiens leven leid je dan? Ook ik heb in de spiegel gekeken en de reis gemaakt om mezelf te vinden. Als ik het kan kan jij het ook. Het is maar wat je belangrijk vindt.... 

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam

bottom of page