2.png

Online mini clinic | Zet jezelf op 1!

Ben jij ook die vrouw met een druk bestaan die zichzelf wegcijfert, te veel bezig is met anderen of hun mening, die alsmaar doorgaat omdat je de lat standaard te hoog legt en van alles maar moet (vooral van jezelf)?

 

Met als gevolg dat je veel stress, onrust, onvrede en bijhorende nare klachten hebt. Maar ook van onzekerheid en weinig zelfvertrouwen.

 

Daarom heb ik besloten om te doen wat ik al een tijdje in mijn hoofd heb zodat ik nog meer vrouwen kan helpen om dit te veranderen. 

 

Mijn motto is “Zet jezelf op 1”, niet vanuit egoïstisch oogpunt, nee juist vanuit zelf achter het stuur zitten van jouw leven. Er kunnen zijn voor anderen maar dan niet ten koste van jezelf. Keuzes maken die goed voor jou zijn zonder daarbij rekening te houden met anderen. En weten wat voor jou belangrijk is en daar ook trouw aan blijven. 

 

In mijn online mini clinic “zet jezelf op 1” leer ik jou in 5 stappen om jezelf (weer) te leren kennen om helemaal jezelf te kunnen zijn. Thuis te volgen op jouw eigen tijd en tempo.  Want juist in deze tijd is het nog belangrijker om zogezegd bij jezelf te blijven.

Hormoonclub@online |

Zet je hormonen op 1!

In een split second veranderen van een elfje in een heks? Je afvragen waar je energie toch is gebleven? Of maar niet afkomen van dat buikje? Grote kans dat je last hebt van hormonale schommelingen.

 

Iedere vrouw heeft er mee te maken, jong én oud. Ze zijn onzichtbaar en toch hebben ze een enorme invloed op hoe het met ons gaat. Ik heb het over onze hormonen! Zijn ze in balans, dan voel je je top. Zijn ze dat niet dan merk je dat, fysiek, mentaal én emotioneel.

 

Hoe je je hormonen in balans houdt? Dat leer ik jou in dit online "Zet je hormonen op 1!" programma, want waarschijnlijk wist je niet dat je dit grotendeels zelf in de hand hebt!

 

Je krijgt van mij belangrijkste do’s and don’ts rondom hormonen, de overgang en leefstijl. En omdat ik van praktisch en concreet houdt heb je aan het einde een persoonlijk actieplan op zak om direct toe te passen.  

1.png