top of page

Happy me membership

Als je ook maar een beetje op mij lijkt dan heb je zoveel ballen hoog te houden dat je nog maar net kunt ademen. Je hebt dus veel stress, onrust en je vraagt je dagelijks af waarom je nooit meer toekomt aan tijd voor jezelf. 

En dat terwijl alles in jou snakt naar meer rust en meer balans. Het liefst zou je al die ballen eens lekker willen laten vallen alleen dat doe je niet, want tja....hoe dan? 

Natuurlijk heb je al het nodige aangepakt om dit gevoel van geleefd worden te veranderen. Mogelijk ben je gestart met yoga, heb je een meditatie-app, verslind je de nodige zelfhulpboeken, download je wekelijks interessante e-books en volg je inspirerende webinars.

Alleen grote kans dat het gewenste resultaat uit blijft en dat frustreert je mega :-(

Wat jij 
nodig hebt is iemand die allereerst jou begrijpt, snapt en weet wat je doormaakt om je vervolgens aan de hand te nemen om te leren hoe jij je eigen keuzes kunt gaan maken. Keuzes die jou (weer) happy maken, energie en grip op je leven geven.

Als dat is wat je wilt. Klik dan hieronder en lees vooral verder. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, we doen het namelijk samen. Want alleen kom je ver, maar samen kom je pas écht verder!

HAPPY ME MEMBERSHIP

LEER IN 5 STAPPEN TE KIEZEN VOOR JEZELF EN
JE EIGEN KEUZES TE MAKEN!

MINI SELFCARE COURSE

VOOR DIRECT MINDER STRESS EN
MEER RUST IN JE LEVEN!

Mini self-care course

Je hebt een druk bestaan, je gaat maar door, je staat altijd voor iedereen klaar en je voelt je soms een 'slaaf' van je eigen to-do lijstjes waardoor je gestresst, onrustig, opgejaagd en vooral ook moe bent. Dat is prima een tijdje vol te houden maar is dit ook wat je wilt? En word je er ook gelukkig van? Waarschijnlijk niet. 

Grote kans dat ook jij van binnen juist zo snakt naar meer rust en minder stress. 

Precies daarom heb ik een aantal super praktische stappen en tips gebundeld in een mini self-care course. 

Speciaal voor jou als je net even dat extra zetje nodig hebt om wat vaker voor jezelf te kiezen, wat liever voor jezelf te zijn en dus ook wat beter voor jezelf te zorgen zodat je direct minder stress en meer rust zult ervaren in jouw drukke bestaan.  

Hoe je dat doet leer ik jou in deze mini self-care course die je helemaal op je eigen tijd kunt volgen en het leuke eraan is dat het zo praktisch is dat je het direct kunt toepassen. Vandaag nog. 

Gun jezelf dus een 'happy en healthy' leven waarin je vaker durft te kiezen voor jezelf en leer bewuste en gezonde keuzes te maken.

Hormoonclub@online |

Zet je hormonen op 1!

In een split second veranderen van een elfje in een heks? Je afvragen waar je energie toch is gebleven? Of maar niet afkomen van dat buikje? Grote kans dat je last hebt van hormonale schommelingen.

 

Iedere vrouw heeft er mee te maken, jong én oud. Ze zijn onzichtbaar en toch hebben ze een enorme invloed op hoe het met ons gaat. Ik heb het over onze hormonen! Zijn ze in balans, dan voel je je top. Zijn ze dat niet dan merk je dat, fysiek, mentaal én emotioneel.

 

Hoe je je hormonen in balans houdt? Dat leer ik jou in dit online "Zet je hormonen op 1!" programma, want waarschijnlijk wist je niet dat je dit grotendeels zelf in de hand hebt!

 

Je krijgt van mij belangrijkste do’s and don’ts rondom hormonen, de overgang en leefstijl. En omdat ik van praktisch en concreet houdt heb je aan het einde een persoonlijk actieplan op zak om direct toe te passen.  

1.png
bottom of page