Mini self-care course

Je hebt een druk bestaan, je gaat maar door, je staat altijd voor iedereen klaar en je voelt je soms een 'slaaf' van je eigen to-do lijstjes waardoor je gestresst, onrustig, opgejaagd en vooral ook moe bent. Dat is prima een tijdje vol te houden maar is dit ook wat je wilt? En word je er ook gelukkig van? Waarschijnlijk niet. 

Grote kans dat ook jij van binnen juist zo snakt naar meer rust en minder stress. 

Precies daarom heb ik een aantal super praktische stappen en tips gebundeld in een mini self-care course. 

Speciaal voor jou als je net even dat extra zetje nodig hebt om wat vaker voor jezelf te kiezen, wat liever voor jezelf te zijn en dus ook wat beter voor jezelf te zorgen zodat je direct minder stress en meer rust zult ervaren in jouw drukke bestaan.  

Hoe je dat doet leer ik jou in deze mini self-care course die je helemaal op je eigen tijd kunt volgen en het leuke eraan is dat het zo praktisch is dat je het direct kunt toepassen. Vandaag nog. 

Gun jezelf dus een 'happy en healthy' leven waarin je vaker durft te kiezen voor jezelf en leer bewuste en gezonde keuzes te maken.

Hormoonclub@online |

Zet je hormonen op 1!

In een split second veranderen van een elfje in een heks? Je afvragen waar je energie toch is gebleven? Of maar niet afkomen van dat buikje? Grote kans dat je last hebt van hormonale schommelingen.

 

Iedere vrouw heeft er mee te maken, jong én oud. Ze zijn onzichtbaar en toch hebben ze een enorme invloed op hoe het met ons gaat. Ik heb het over onze hormonen! Zijn ze in balans, dan voel je je top. Zijn ze dat niet dan merk je dat, fysiek, mentaal én emotioneel.

 

Hoe je je hormonen in balans houdt? Dat leer ik jou in dit online "Zet je hormonen op 1!" programma, want waarschijnlijk wist je niet dat je dit grotendeels zelf in de hand hebt!

 

Je krijgt van mij belangrijkste do’s and don’ts rondom hormonen, de overgang en leefstijl. En omdat ik van praktisch en concreet houdt heb je aan het einde een persoonlijk actieplan op zak om direct toe te passen.  

1.png