top of page
Beeldmerk Annick Boom-05.png

ZET JE HORMONEN OP 1!

Leer alles wat je als vrouw zou moeten weten over hormonen, leefstijl en de overgang. Gewoon lekker thuis op de bank of aan de keukentafel, op jouw tijd en jouw tempo. 

02F4B274-6D9B-4B67-97DE-29EBDE1793DA_edi

NU TIJDELIJK VOOR 47€

Je bent inmiddels de 40 gepasseerd en toch hol je lekker door alsof je nog steeds 27 bent. Je merkt dat je verandert, dat je energieniveau schommelt en op momenten vind je jezelf gewoon een heks. Er komen vage klachten, ongemakjes, kwaaltjes, pijntjes.

 

Je lijf verandert, de boel wordt slap, je krijgt dat buikje maar niet weg, je hebt ongeremde eetbuien, nachtzweten, opvliegers, je stemmingen veranderen in een split second, je geheugen laat je soms in de steek, gevoelige gewrichten en ga zo maar door.

 

Hele grote kans dat je last hebt van je rommelende hormonen die horen bij de overgang. Ze zijn uit balans. En dat merk je.

Ik wil dat je weet dat jij met ingang van direct zelf de regie kunt pakken over je hormonen en daarmee over je lijf en dus over je leven.

 

Iedere vrouw heeft er mee te maken, jong én oud. Hormonen zijn onzichtbaar en toch hebben ze een enorme invloed op hoe het met je gaat. Zijn ze in balans, dan voel je je top. Zijn ze dat niet dan merk je dat, fysiek, mentaal én emotioneel.

Het is zonde als jouw leven bepaald wordt door hormonale klachten. Weet dus dat je er zelf wat aan kunt doen. Want de mate van je klachten heb je namelijk voor een heel groot deel zelf in de hand. Met je leefstijl!

Aanmeldformulier

Ja, ik meld mij aan voor het online programma "Zet je hormonen op 1!".

Vul je naam en e-mail adres in, kies een eigen wachtwoord en je kunt na betaling van 47€ direct aan de slag!

 

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy voorwaarden. Bekijk hier mijn privacy beleid.

Meer info hormoonklasje

Ik heb al zoveel vrouwen geholpen met het pakken van de regie over hun leven. Ooit was ik zelf zo’n vrouw die maar doorjakkerde, die dacht dat stress de normaalste zaak van de wereld was en die alle signalen van haar lijf negeerde. Totdat het mis ging. Toen besloot ik het heft in eigen hand te nemen en mijn leefstijl aan te passen. “Practice what you preach”. Want ondanks dat ik met m’n 51e al lekker door  die overgang schuifel, ben ik energieker, fitter en zit ik beter in m’n vel dan ooit. Echt! En dat gun ik jou ook. Als ik het kan, kun jij het namelijk ook.

 

Het liefst help ik iedereen persoonlijk hiermee maar mijn tijd is beperkt. Dus besloot ik mijn geheimen met je te delen. En heb je mij niet eens meer nodig. 

Het is mijn wens jou te laten ervaren dat je ondanks die overgang gewoon goed in je vel kunt zitten. Je lekker voelen én er goed uitzien. Los van je leeftijd. Los van een schommelende hormoonbalans. Je zit namelijk in de transitie fase naar zogezegd de tweede helft van je leven.

Je kunt er zelf voor zorgen dat dit een fase wordt waarin je happy bent. Waarin jij je meer ontspannen, stabieler, zeker en mooi voelt.

NU VOOR 47€

Geloof me dat het echt kan, vele vrouwen zijn jou hierin al voorgegaan.

De eerste stap die je kunt zetten is jezelf dit ook te gunnen.

 

En weet dat je daarmee meer wint dan je denkt. Want besef je eens dat je er ook nog eens een leuker mens van wordt, allereerst voor jezelf maar ook een leukere partner, moeder, vriendin, collega etc. Win-win dus. 

 

Je wilt ervan af want niemand wordt vrolijk van een pad dat gevoelsmatig leidt naar de aftakeling of verval. Maar ja, je hebt geen idee wat je kunt doen. Of waar te beginnen. En misschien denk je zelfs wel dat het er gewoon bij hoort. 

Dit bericht komt niet voor niets nu op je pad. Je kunt namelijk nu in actie komen. Ook als je nog helemaal niet in die overgang zit. Juist nu is het moment om concrete stappen te zetten. Hoe eerder hoe beter.

Stel je voor dat jij de tweede helft van je leven top in je vel zit, geen energiedips meer ervaart, niet meer stoeit met die paar extra kilo’s waar je maar niet vanaf komt, je veel evenwichtiger en zekerder voelt. Je ziet er dus gewoon goed uit. En je hebt ook nog eens een gezond gewicht. Het is echt zoveel dichterbij dan je denkt. 

 

Doe dan nu mee aan mijn online programma ‘Zet je hormonen op 1!’. Gewoon lekker thuis op de bank, op jouw tijd en tempo. 

In 5 modules die bestaan uit interactieve video's met een werkboek, onthul ik de 5 geheimen rondom hormonen, de overgang en leefstijl. Zo krijg je inzicht in bepalende rol van je hormonen en  begrijp je wat de klachten zijn die horen bij hormonale disbalans en bij de overgang.

Daarna ga je ontdekken wat de grootste boosdoeners zijn hiervan. En vervolgens neem ik je mee in de 10 stappen die je direct kunt toepassen om je hormonen en daarmee jezelf weer in balans te krijgen. Zodat jij je fit en vitaal voelt en er ook zo uitziet. 

En uiteraard zit het programma bomvol simpele en praktische tips om zelf direct toe te passen. Dat allemaal op een hele toegankelijke manier die voor iedereen te volgen is.

trevor-paterson-309647.jpg

NU VOOR 47€

Als bonus krijg je een concreet actieplan die jou helpt om de juiste keuzes te maken. En om het eenvoudig vol te houden. Want laten we eerlijk zijn, het moet wel leuk blijven. En dat kan als jij je leefstijl zo inricht dat jouw hormonen blij zijn. En in balans. Dan ben jij dat ook. 

 

Gun dit jezelf en meld je aan.

 

Alleen deze maand bied ik het online programma “Zet je hormonen op 1!” aan voor de speciale 'early bird' investering van slechts € 47,-. Daarna ga ik de prijs verhogen. Ik zou zeggen, maak er gebruik van. 

 

 

Je vraagt je wellicht af of het ook voor jou zou kunnen werken. Daarom vertel ik graag het verhaal van Odette, 47 jaar. Zij kampte al een paar jaar met allerlei vervelende lichamelijke klachten uiteenlopend van opvliegers, aankomen, slecht slapen door nachtzweten en pijnlijke gewrichten. Ze kwam in een vicieuze cirkel terecht. En dat maakte haar op de een of andere manier zwaarmoedig en negatief. Ze herkende zichzelf niet meer.

 

Als reactie daarop ging ze snaaien en zo werd haar probleem alleen maar erger. Ze wist dat ze in actie moest komen maar tegelijkertijd ontbrak het haar in alle opzichten aan de energie en de motivatie. Ze baalde van zichzelf en van de situatie. Totdat zij mijn workshop volgde. Toen begreep ze ineens wat er aan de hand was. Dat ze eigenlijk haar hormonen had verwaarloosd en daarmee ook zichzelf. De knop ging om.

 

Zij besloot om 2 stappen heel gericht toe te passen. Haar voedingspatroon en meer bewegen. Ze is zelfs met krachtsport gestart, waarvan ze altijd dacht dat dat voor mannen is. 

 

Inmiddels is zij 13 kilo afgevallen en is ze energieker dan ooit. En waar ze vooral heel blij om is? De opvliegers zijn zo goed als weg! En als ze er eentje heeft dan weet ze precies dat het ligt aan iets dat ze zelf in de hand heeft, denk aan 'verkeerde' voeding, teveel stress of slecht slapen. 

Wat anderen zeggen 

Dit is een eye-opener voor iedereen, die denkt goed bezig te zijn en toch nog niet helemaal lekker in haar vel zit! Ingewikkelde informatie toegankelijk en toepasbaar gemaakt en positief en enthousiast gedeeld.

- Julia 

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam

bottom of page