top of page
Beeldmerk Annick Boom-05.png

GRATIS ONLINE SESSIE
HOE JE VAKER NEE ZEGT, ZONDER SCHULDGEVOEL!

Speciaal voor vrouwen die zichzelf steeds maar wegcijferen, moeite hebben met nee zeggen met als gevolg dat ze gestrest zijn en nul energie hebben.

02F4B274-6D9B-4B67-97DE-29EBDE1793DA_edited_edited.jpg
Aanmeldformulier
  • Je bent een vrouw met een druk bestaan.

  • Je hebt het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden.

  • Altijd maar klaarstaan voor anderen zit in je natuur.

  • Net als rekening houden met anderen of hun mening.

  • Je komt structureel tijd te kort en bent gestrest.

  • Grenzen aangeven is niet echt je sterkste kant.

  • Weten wat je echt wilt dat is een vraagteken.

  • De lat die leg je standaard te hoog

  • Je moet ook nog eens van alles, vooral van jezelf.

  • En omdat stilstaan ongemakkelijk voelt hol je maar door terwijl je eigenlijk uitgeput bent

Kortom, je hebt veel stress en je bent moeNiet zo’n heel fijn gevoel toch?

 

Weet dat dit echt anders kan en daar kun je vandaag nog mee beginnen! Nu direct zelfs. 

Want hoe fijn is het als jij het gevoel hebt dat jij grip hebt op je eigen leven? Dat je er nog steeds kunt zijn voor anderen, maar dan niet ten koste van jezelf. En dat je daar ook naar handelt omdat je haarfijn weet wat je wilt, wat goed voor jou is en waar je dus energie van krijgt. 

Hoe voelt het als je in staat bent om je eigen keuzes te maken zonder daarbij rekening te houden met anderen? Of met wat anderen er wel niet van vinden. Want dat vreet echt energie. Dat kan als je weet wat voor jou belangrijk is en daar ook trouw aan blijft. 

Dat voelt toch een stuk beter? En besef eens wat dat je oplevert? Precies, RUST! En, je voelt je ook veel zelfverzekerder, en stabieler. Meer jezelf, hoe gek dat misschien ook klinkt. 

Wil jij dat ook? Wacht dan niet langer en meld je direct aan.

Meer info hormoonklasje

Hoi! Ik ben Annick en ik vertel graag heel kort nog iets over mijzelf. Want ik snap dat je je de vraag stelt, wat weet zij hier dan van? 

Nou! Ook ik was ooit zo’n vrouw die maar doorjakkerde, die dacht dat stress de normaalste zaak van de wereld was en die alle signalen van mijn lijf negeerde, inclusief een extreem laag energie-level. Totdat het mis ging. Zo wilde ik niet doorgaan, ik was er klaar mee om me futloos en opgejaagd tegelijk te voelen. Het roer ging dus om en ik besloot ik te luisteren naar wat ik nodig heb zodat ik mijn eigen keuzes kon maken. En dan heb ik het over keuzes in mijn leven, in mijn relatie, in mijn sociale leven maar ook op werkvlak, Ik leerde hoe je keuzes kunt maken die mij weer blij maken, maar ook energie geven en ruimte om te doen wat je wilt doen. 

 

Ik zette mijzelf vanaf dat moment dus op 1! BESTE KEUZE EVER. Echt En dat gun ik jou ook. Als ik het kan, kun jij het namelijk ook.

Het liefst help ik iedereen persoonlijk maar mijn tijd is beperkt. Dus besloot ik mijn geheimen met je te delen tijdens deze online sessie

 

Helemaal GRATIS te volgen dus het kost je helemaal niets, behalve ca 60 minuten van je tijd. Zie het als 1 uur tijd voor jezelf!

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam

bottom of page