Beeldmerk Annick Boom-05.png

GRATIS ONLINE SESSIE
VAN ALTIJD MOE NAAR HAPPY ME!

Speciaal voor vrouwen die het gevoel hebben dat hun energie weg is, zichzelf steeds maar wegcijferen en moeite hebben met nee zeggen.

 

Ontdek zelf hoe jij de belangrijkste persoon in jouw drukke bestaan wordt zodat je keuzes kunt maken die bij je passen, goed voor jou zijn, je happy maken én ook nog eens rust geven! 

02F4B274-6D9B-4B67-97DE-29EBDE1793DA_edited_edited.jpg
 
  • Je bent een vrouw met een druk bestaan.

  • Je hebt het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden.

  • Altijd maar klaarstaan voor anderen zit in je natuur.

  • Net als rekening houden met anderen of hun mening.

  • Je komt structureel tijd te kort komt waardoor je gestrest bent.

  • Weten wat je echt wilt dat is een vraagteken.

  • De lat die leg je standaard te hoog.

  • Je moet ook nog eens van alles, vooral van jezelf.

  • En omdat stilstaan ongemakkelijk voelt hol je maar door terwijl je eigenlijk uitgeput bent. 

 

Kortom, je ben altijd maar moe! Niet zo’n heel fijn gevoel toch?

 

Weet dat dit echt anders kan en daar kun je vandaag nog mee beginnen! Nu direct zelfs. 

Want hoe fijn is het als jij het gevoel hebt dat jij achter het stuur zit van je eigen leven? Dat je er nog steeds kunt zijn voor anderen, maar dan niet ten koste van jezelf. En dat je daar ook naar handelt omdat je haarfijn weet wat je wilt, wat goed voor jou is en waar je dus energie van krijgt. 

Hoe voelt het als je in staat bent om keuzes te maken zonder daarbij rekening te houden met anderen? Of met wat anderen er wel niet van vinden. Want dat vreet echt energie. Dat kan als je weet wat voor jou belangrijk is en daar ook trouw aan blijft. 

Dat voelt toch een stuk beter? En besef eens wat dat je oplevert? Precies, rust! En, je voelt je ook veel zelfverzekerder en stabieler. Meer jezelf, hoe gek dat misschien ook klinkt. 

Wil jij dat ook? Wacht dan niet langer en meld je direct aan voor mijn GRATIS online sessie "Van altijd moe naar happy me!".

DINSDAG 30 NOVEMBER - 20.00 UUR
DUUR: CA 60 MINUTEN

 

En juist omdat het mogelijk een beetje vreemd klinkt heb ik deze stap gezet omdat ik hiermee zoveel meer vrouwen kan helpen!

Ook ik was ooit zo’n vrouw die maar doorjakkerde, die dacht dat stress de normaalste zaak van de wereld was en die alle signalen van mijn lijf negeerde, inclusief een extreem laag energie-level. Totdat het mis ging. Toen besloot ik te luisteren naar wat ik nodig heb door te kiezen voor mijzelf en mijzelf op 1 te zetten. Zo wilde ik niet doorgaan, dus het roer ging om.

 

Beste keuze ever. Echt!

 

En dat gun ik jou ook. Als ik het kan, kun jij het namelijk ook.

 

Het liefst help ik iedereen persoonlijk maar mijn tijd is beperkt. Dus besloot ik mijn geheimen met je te delen in deze online sessie.

 

Helemaal gratis te volgen dus het kost je helemaal niets, behalve ongeveer 60 minuten van je tijd. Zie het als 1 uur tijd voor jezelf!

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam