top of page
Beeldmerk Annick Boom-05.png

HAPPY TALENT COACHING

Ontdek je unieke zelf en alles wat jij te bieden hebt voor meer zakelijk én persoonlijk geluk. 

 

Loop jij ook met deze vragen rond?

  • Ik weet niet wat ik wil,

  • Ik wil eigenlijk wel wat anders maar heb geen idee wat dan,

  • Ik merk dat ik niet meer blij word van mijn werk,

  • Ik doe m'n ding maar daar is ook alles mee gezegd,

  • Mijn baan is mijn enige zekerheid dus ik blijf maar zitten,

  • Wie zit er nou op mij te wachten?

 

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Doodzonde. En weet je waarom?

Als je werk niet leuk is, word je daar zelf ook niet leuker van. Zo simpel is het. Maar wanneer is je werk ‘leuk’? En weet je überhaupt wat je wilt, dus wat ‘leuk werk’ voor jou betekent? Laten we eerlijk zijn, werk neemt een belangrijk plek in ons leven in, het kost je tijd en energie. En wat krijg jij ervoor terug? Het antwoord op deze vragen lijkt lastig. En toch is het dat niet. 

Want als je doet waar je blij van wordt, als je in je werk jezelf kunt zijn en je bezighoudt met zaken die jou energie geven, dan ben je een heel eind op weg naar (werk)geluk.

Happy talent coaching helpt jou hierachter te komen.

Aanmeldformulier

Meld je hieronder aan voor meer informatie! Hiervoor ontvang je een uitnodiging voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Meer info hormoonklasje

997€

Waarom?  

Ieder mens is uniek. Het lijkt een cliché en toch is het zo. Ieder mens heeft een eigen mix van kwaliteiten en talenten die hem of haar uniek maken. Ik help je om het licht juist hierop te laten schijnen. Op je sterke punten in plaats van op je ontwikkelpunten of dat wat volgens het plaatje misschien “hoort”. Op die specifieke en heel eigen waarden die bepalen wat voor jou belangrijk is in het leven en in je werk. Die waarden geven je namelijk richting.

Deze coaching helpt jou achter je unieke zelf te komen. Helpt je te ontdekken wat jij de wereld te bieden hebt. Dus ook waar je passies en drijfveren liggen. Als je die allemaal kunt inzetten in je leven en in je werk, dan ben je in staat om keuzes maken die echt bij je passen en die je dus 'happy' maken.

Voor wie? 

 

Dit programma is bedoeld voor iedereen die echt gemotiveerd is om zichzelf beter te leren kennen en meer uit zichzelf te halen? Want als je dit voor jezelf helder hebt, kun je het ook moeiteloos gebruiken in je dagelijkse leven. Als je bereid bent om te kijken naar alles wat jij in huis hebt en wat jou eigen maakt, kun je jezelf op een veel natuurlijker manier ‘verkopen’, niet alleen in contacten op de arbeidsmarkt, maar ook in persoonlijke contacten met familie of vrienden. Je weet immers beter wie je bent, waar je voor staat en waar je voor gaat.

andrew-neel-237802.jpg

Wat leer je?

 

Door middel van oefeningen, verhalen en inzichten ga je met jezelf aan de slag en ga je op zoek naar dat wat jou jou maakt. Je vindt antwoorden op vragen als “wie ben ik”, “wat kan ik”, “wat wil ik” en "wat heb ik te doen". Zie het traject als een korte en vooral inspirerende ontdekkingsreis naar jezelf. Na afloop van het traject heb je een persoonlijk beeldmerk op zak én concrete acties die richting en invulling geven.

Hoe lang duurt het?

 

Het traject bestaat uit 4 coachingsessies van ca. 1,5-2 uur. De sessies plannen we om de 3-4 weken. Tussendoor ontvang je thuisopdrachten.

 

 

Offline/Online?

 

Je kunt kiezen of je de coaching offline of online wilt doen. Online wijst voor zich. Als je kiest voor offline dan vindt de coaching plaats aan de Rotterdamse Rijweg 213 in Rotterdam. In overleg is het ook mogelijk om de sessies op een andere (neutrale) locatie te laten plaatsvinden. Een combinatie van offline en online kan ook.

Investering?

De investering voor dit traject bedraagt 997 euro, inclusief btw.

De facturatie vindt altijd vooraf plaats.

1-op-1 of in groep?

Happy Talent coaching is een traject dat individueel of in groepsverband gevolgd kan worden. Zo zijn er ook teams die dit traject volgen. Neem contact op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden en data. 

Wat anderen zeggen 

"Ik zat qua werk in een neerwaartse spiraal omdat ik steeds verkeerde keuzes maakte. Het ontbrak mij aan een visie en een doel voor ogen ergens voor te gaan. Ik ben het Happy Talent Coaching traject gestart omdat ik zo niet verder wilde en iets moest veranderen in mijn leven. Het heeft mij doen besluiten om een gerichte keuze te maken in de dingen doen die ik leuk vind en bij mij passen en niet genoegen te nemen met minder. Omdat ik nu veel bewuster van mijn persoonlijke kwaliteiten ben kan ik ook beter afstand nemen van negatieve gedachten die mij belemmeren. Annick heb ik ervaren als een betrokken gepassioneerde coach die snel tot de kern van het probleem komt, voldoende sturing geeft en gerichte handvatten biedt die snel resultaat opleveren." 

 

- Nout

Over Annick

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Marketing, Communicatie en PR ben ik het best te omschrijven als een verbinder en merkenbouwer. Verbinding maken is voor mij de sleutel voor succes. Het verbinden van merk en mens heb ik jaren met veel passie en toewijding gedaan in het bedrijfsleven.

 

Totdat ik ruim vijf jaar geleden heel bewust de keuze maakte om als coach en trainer mijn talenten in te zetten om anderen te helpen op het gebied van persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling.

 

Want ook bij mensen gaat het net als bij merken om verbinding en authenticiteit. De echte kracht van een persoon komt vanuit die persoon zelf. Zelfverbinding heet dat. Dus vind je eerst jezelf, dan vind je daarna vanzelf je passie. Succes en geluk is dan niet meer dan een logisch gevolg. 

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam

bottom of page