Heb jij ook het gevoel dat

  • je leven aan je voorbijgaat,

  • je altijd maar voor iedereen klaarstaat,

  • je teveel rekening houdt met anderen, 

  • je maar doorgaat terwijl je geen energie hebt,

  • je van alles moet en de lat dus standaard te hoog legt,

  • je alle ballen hoog houdt en toch overal tekort schiet,

  • je geen tijd voor jezelf meer hebt,

  • je eigenlijk helemaal niet meer weet wat nou je doel is in het leven?

02F4B274-6D9B-4B67-97DE-29EBDE1793DA_edi

Niet een al te prettig gevoel toch? Helaas is in de huidige tijd van hoge sociale en maatschappelijke druk jezelf voorbijrennen, met nare gevolgen als stress, vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten of andere klachten van disbalans, makkelijker dan stilstaan.

 

En dat je doelloos doorholt kan ook zijn omdat je niet weet wat je wilt. Of dat je jezelf geen tijd gunt om stil te staan. Herkenbaar?

 

Geloof me, het kan anders! Door zelf weer de regie te pakken over je tijd en daarmee over je eigen leven. 

KOM JIJ STANDAARD TIJD TE KORT EN

LOOP JE ALTIJD ACHTER DE FEITEN AAN?

 

DOWNLOAD DAN NU HET GRATIS E-BOOK

'NOOIT MEER TIJD TE KORT' VOOR DIRECT MEER

RUST, RICHTING EN BALANS. 

Wil je ook weten hoe jij je leven zo in kunt richten dat je nooit meer het gevoel hebt dat je tijd te kort komt?
Download dan het gratis e-book en ga direct aan de slag!


N.B: Je ontvangt de download-link direct per mail, mocht je niets gekregen hebben, check dan even je spam.

Ooit was ik zo'n vrouw die maar doorsjeesde, bezig was met alles en iedereen om me heen en mijzelf finaal negeerde. Totdat het mis ging. Toen besloot ik zelf de regie te pakken over mijn leven. Ik zette mijzelf op 1. Beste keuze ‘ever’.

 

Ik besloot op zoek te gaan naar mijzelf, hoe vreemd dat ook klinkt. Die was ik ergens onderweg, in mijn op het oog happy leventje met succesvolle carrière, namelijk kwijtgeraakt. En dat voelde best gek. Ik kwam erachter dat ik niet mijn eigen leven leefde en mijzelf had aangepast aan hoe het zogenaamd hoort. En dat ging dus lekker schuren. 

 

Ik was vergeten wie ikzelf ben, wat ik belangrijk vind, wat ik echt wilde en wat er voor mij toe doet. En dat heb ik allemaal gevonden door weer contact te maken met alles wat ik in huis heb. En dat is verrassend meer dan ik zelf dacht. 

Inmiddels zet ik mijn talenten in om anderen te helpen. Ik coach en train op het gebied van persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling, leefstijl & vitaliteit.

 

Mijn motto is ‘jezelf weer op 1 zetten’: ten gunste van jezelf, je werk én je omgeving. Jij bent nu eenmaal de belangrijkste persoon in je eigen leven. 

En dat gun ik jou dus ook, dat je jezelf weer vindt, dat je zelf de regie pakt en keuzes maakt die goed voor jou zijn. Die je blij maken, energie geven en die je daarmee ook een leuker mens maken. In eerste instantie voor jezelf en daarmee automatisch ook voor je omgeving. Win-win dus. Het is aan jou om de eerste stap te zetten, dit e-book helpt je op zeker op weg.