top of page

Heb jij ook het gevoel dat

  • je leven aan je voorbijgaat,

  • je altijd maar voor iedereen klaarstaat,

  • je teveel rekening houdt met anderen, 

  • je maar doorgaat terwijl je geen energie hebt,

  • je van alles moet en de lat dus standaard te hoog legt,

  • je alle ballen hoog houdt en toch overal tekort schiet,

  • je geen tijd voor jezelf meer hebt,

  • je eigenlijk helemaal niet meer weet wat nou je doel is in het leven?

02F4B274-6D9B-4B67-97DE-29EBDE1793DA_edi

Niet een al te prettig gevoel toch? Helaas is in de huidige tijd van hoge sociale en maatschappelijke druk jezelf voorbijrennen, met nare gevolgen als stress, vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten of andere klachten van disbalans, makkelijker dan stilstaan.

 

En dat je doelloos doorholt kan ook zijn omdat je niet weet wat je wilt. Of dat je jezelf geen tijd gunt om stil te staan. Herkenbaar?

 

Geloof me, het kan anders! Door zelf weer de regie te pakken over je tijd en daarmee over je eigen leven. 

KOM JIJ STANDAARD TIJD TE KORT, 
LOOP JE ALTIJD ACHTER DE FEITEN AAN, 
HEB JE HET GEVOEL DAT JE GELEEFD WORDT?

 
DOWNLOAD DAN NU HET GRATIS E-BOOK
'NOOIT MEER TIJD TE KORT' VOOR DIRECT MEER
GRIP OP JE TIJD. 

Ik deel met jou de 6 stappen die je direct tijd opleveren en dat in nog geen 5 minuten per dag!
 

- Hoe je zonder moeite to-do's juist van je lijstje kunt schrappen (en ik wist niet dat dit zo makkelijk was)

- Wat de oplossing is om zelf tijd over te houden (zonder deze zou ik nog steeds achter de feiten aanlopen)

- Hoe je vaker nee zegt (en dan natuurlijk zonder schuldgevoel!)

- Wat je dus nodig hebt om alleen te doen wat er echt toe doet (wat een rust heeft dat gegeven!!)

Download het e-book nu. Het lezen kost je zo'n 15 minuten. En vervolgens zul je in nog geen 5 minuten per dag weer de energie hebben om de dingen te doen die jij wilt doen.

N.B: Je ontvangt de download-link direct per mail, mocht je niets gekregen hebben, check dan even je spam.

Nog even kort iets over mijzelf. Ooit was ik zelf zo'n vrouw die maar doorsjeesde, bezig was met alles en iedereen om me heen en mijzelf finaal negeerde (en daarmee dus ook uitputte). Totdat het mis ging. Toen besloot ik zelf de regie te pakken over mijn leven. Ik zette mijzelf op 1. Beste keuze ‘ever’.

 

Ik besloot op zoek te gaan naar mijzelf, hoe vreemd dat ook klinkt. Die was ik ergens onderweg, in mijn op het oog happy leventje met succesvolle carrière, namelijk kwijtgeraakt. En dat voelde best gek. Ik kwam erachter dat ik niet mijn eigen leven leefde en mijzelf had aangepast aan hoe het zogenaamd hoort. En dat ging dus lekker schuren. 

 

Ik was vergeten wie ikzelf ben, wat ik belangrijk vind, wat ik echt wilde en wat er voor mij toe doet. En dat heb ik allemaal gevonden door weer contact te maken met alles wat ik in huis heb. En dat is verrassend meer dan ik zelf dacht. 

Ik was vergeten wie ikzelf ben, wat ik belangrijk vind, wat ik echt wil en wat er voor mij toe doet. En dat heb ik allemaal gevonden door weer contact te maken met alles wat ik in huis heb. Grappig genoeg is dat verrassend meer dan ik zelf dacht. Dat alles zet ik nu in om anderen te helpen.  

Mijn motto is namelijk ‘jezelf weer op 1 zetten’: niet alleen voor jezelf maar ook voor je werk én je omgeving. Jij bent nu eenmaal de belangrijkste persoon in je eigen leven. 

En dat gun ik jou dus ook, dat je zelf de regie pakt en keuzes maakt die goed voor jou zijn. Die je blij maken, energie geven en die je daarmee ook een leuker mens maken. In eerste instantie voor jezelf en daarmee automatisch ook voor je omgeving. Win-win dus. Het is aan jou om de eerste stap te zetten, dit e-book helpt je op zeker op weg.  

bottom of page