top of page

wo 11 mrt

|

Rotterdam

Workshop "My Happy Talent"

Ontdek je unieke zelf en wat jij te bieden hebt voor meer (werk)geluk!

Registratie is gesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop "My Happy Talent"
Workshop "My Happy Talent"

Tijd en locatie

11 mrt 2020, 19:30 – 22:00

Rotterdam, Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Loop jij ook rond met vragen als:

 • Ik wil wel wat anders maar ik weet niet wat ik wil? 
 • Ik haal weinig voldoening uit m’n werk
 • Er moet brood op de plank dus ik blijf maar zitten waar ik zit? 

Deze vragen draai ik in mijn coaching altijd om naar “wat heb jij te bieden?”. Want als je namelijk weet wat jij in huis hebt, volgt de rest vanzelf, zoals die baan waar je wel blij van wordt. Het begint dus bij jezelf. Want als je weet wie je bent en wat je kunt, ontdek je vanzelf wat je wilt. En dan weet je ook wat je te doen staat. 

 

Om jou op weg te helpen heb ik besloten om deze bijeenkomst te organiseren waarin ik ga vertellen welke stappen je kunt zetten om achter je unieke zelf en wat jij te bieden hebt te komen. Want als in je werk je helemaal jezelf kunt zijn, je keuzes maakt die bij je passen en je bezighoudt met zaken die jou energie geven, dan ben je echt een heel eind op weg naar meer (werk)geluk. En weet je wat dat je oplevert? Het maakt je een leuker mens, voor jezelf en dus ook voor je omgeving. En misschien wel nog belangrijker, het geeft je energie en rust tegelijk. 

 

Voel jij ook van binnen een verlangen dat je het anders wilt en wil je meer weten over hoe ik het voor elkaar heb gekregen om mijn succesvolle carriere te verruilen voor een baan waar ik mijn passie weer voel? Of wil je meer focus en verbinding ervaren met je eigen drijfveren? Of vraag je je af hoe je jouw eigen kwaliteiten en talenten meer in kunt zetten? Of wil weten hoe je keuzes maakt die bij je passen? 

 

Op woensdag 11 maart a.s. geef ik van 19.30 tot 22.00 uur “My Happy Talent” workshop. In deze 2,5 uur zal ik inzichten met je delen en ga je vooral zelf aan de slag met de vragen “wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat heb ik te doen”.

 

Je bent van harte welkom om je aan te melden. Ken je andere personen die ook met deze vragen rondlopen, stuur deze uitnodiging door en neem ze vooral mee. 

 

Na deze bijeenkomst:

 • Heb je een beter beeld van je kwaliteiten en je talenten.
 • Ben je bewust van wat jij belangrijk vindt.
 • Weet je wat jouw passie is.
 • Ga je naar huis met inzichten en energie om direct toe te passen

Wil je erbij zijn? Registreer je dan nu. Het aantal plaatsen is beperkt om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te garanderen. 

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op via annick@annickboomcoaching.com of bel/app me op 06-203 304 39.

 

Lieve groet, Annick

Tickets

 • "My Happy Talent" workshop

  Ontdek je unieke zelf en wat jij te bieden hebt!

  € 39,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page