top of page
Beeldmerk Annick Boom-05.png

GRATIS MINI PEPTALKS

Korte pep-talks van 10-15 minuten met direct toepasbare tips & trics speciaal voor vrouwen die in hun drukke bestaan weinig tijd vinden voor me-time, zichzelf wegcijferen omdat ze moeite hebben met nee zeggen en dus maar doorgaan terwijl alles in hen snakt naar meer rust, balans en positieve energie.

02F4B274-6D9B-4B67-97DE-29EBDE1793DA_edited_edited.jpg
Aanmeldformulier

KLIK OP PLAY EN LUISTEREN MAAR...

Meer rust in je hoofd  (ook na de vakantie!)

00:00 / 01:04
Meer info hormoonklasje

Hoi! Ik ben Annick en ik vertel graag heel kort nog iets over mijzelf. Want ik snap dat je je de vraag stelt, wat weet zij hier dan van? 

Nou! Ook ik was ooit zo’n vrouw die maar doorjakkerde, die dacht dat stress de normaalste zaak van de wereld was en die alle signalen van mijn lijf negeerde, inclusief een extreem laag energie-level (en zelfs zelfbeeld).

 

Totdat het mis ging! 

 

Zo wilde ik niet doorgaan, ik was er klaar mee om me futloos en opgejaagd tegelijk te voelen. Het roer ging dus om en ik besloot ik te luisteren naar wat ik nodig heb zodat ik mijn eigen keuzes kon maken.

 

 

Dan heb ik het over keuzes in mijn leven, in mijn relatie, in mijn sociale leven maar ook op werkvlak, Ik leerde hoe keuzes te maken die mij weer blij maken, maar ook energie geven en ruimte om te doen wat ik wil doen (zonder me schuldig te voelen!). 

 

Ik zette mijzelf vanaf dat moment dus op 1! BESTE KEUZE EVER. Echt En dat gun ik jou ook. Als ik het kan, kun jij het namelijk ook.

Het liefst help ik iedereen persoonlijk maar mijn tijd is beperkt. Dus besloot ik mijn geheimen te gaan delen, o.a. via deze mini pep-talks.

Helemaal GRATIS te beluisteren en omdat ik weet dat je al druk genoeg bent, duren ze meestal ca 10-15 minuten. Druk op play en luisteren maar :-)

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam

bottom of page