top of page
Beeldmerk Annick Boom-05.png

MASTERCLASS

ZET JEZELF OP 1!

Maak de ontdekkingsreis naar jezelf en bereik jezelf als eindbestemming, met een beetje hulp van mij.  

Direct aanmelden
CC9I9617_edited.png
  • Begin jij altijd enthousiast aan iets nieuws maar houd je het eigenlijk nooit lang vol?

  • Weet je diep van binnen wel wat je nodig hebt maar weet je niet waar te beginnen dus stel je het uit?

  • Of vind jij het gewoon prettig om een stok achter de deur te hebben omdat je weet dat je het nodig hebt?

  • Wil jij iemand die je motiveert, stimuleert en af en toe helpt herinneren wat je doel is?

  • Die je ook af en toe de spiegel voorhoudt door vragen te stellen die jou verder helpen?

  • Maar ook iemand die je laat weten dat je echt goed bezig bent, die je af en toe even de hemel in prijst?

Laat mij dan die liefdevolle en motiverende stok achter de deur van je zijn!

Hoe fijn is het dan om zogezegd aan de hand meegenomen te worden. Om een liefdevolle en soms wat strengere stok achter de deur te hebben. Iemand die jou wijst op wat je nodig hebt, wat je het beste kunt doen en waar mogelijk nog wat aandachtspunten liggen.

 

Maar ook iemand die jou vooral regelmatig even laat weten dat je heel goed bezig bent. Die de successen samen met jou viert. 

Allemaal gericht om jou richting jouw gewenste doel(en) te helpen. Om jou op je gewenste pad te houden. Om jou te laten zijn wie je wilt zijn door voorgoed af te rekenen met wat je nu nog in de weg zit.

Gun jezelf die stok achter de deur, dat zetje in de rug. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. 

Aanmeldformulier

Ja, ik meld me aan voor de Zet jezelf op 1! masterclass. 

Meer info hormoonklasje

Deze "Zet jezelf op 1!" masterclass is voor jou als jij de zoektocht naar jezelf op je eigen manier wilt doen maar ook weet dat je af en toe die stok achter de deur nodig hebt om in actie te komen. Als je diep van binnen heel goed weet wat je te doen hebt en het je toch steeds niet lukt om die resultaten te halen die jij wilt halen. Als je ervan bewust bent dat je altijd enthousiast ergens aan begint maar dat doorpakken en volhouden je grootste uitdaging is.  

 

Dan begrijp je ook hoe fijn het is als je regelmatig met je coach kunt inchecken om te bespreken waar je staat, wat je nog nodig hebt en je net dat zetje krijgt dat jou op je gewenste pad houdt.  

Met de "Zet jezelf op 1!" masterclass ga je online zelf aan de slag in combinatie met 4 individuele coachingsessies waarin dieper in wordt gegaan op jouw behoeften, verlangens of specifieke vraagstukken waar je tegenaan loopt. 

 

En je kunt je aanmelden voor de live Q&A sessies die 1x per maand in groepsverband plaatsvinden. Het idee erachter is dat je door wederzijdse herkenning niet alleen van elkaar leert maar juist ook inspireert. Win-win dus. 

Ik doe mee!

NU MET BONUS!

Bij aanmelding deze maand krijg je 2 extra bonussen er gratis en voor niets bij: 

Bonus 1

2 extra incheck-momenten voor

update en bijsturing

Bonus 2

1 onderhoud-sessie na 3 maanden

Dus nog even op een rijtje. Je krijgt:

- 4x 1-op-1 coachingsessies afgestemd op jouw hulpvraag

- Ondersteunende thuisopdrachten 

- Concreet actieplan

Met nog als extra bonus!

- 2x incheck-momenten voor update en bijsturing

- Een onderhoud-sessie na 3 maanden om te kijken waar je staat, hoe het gaat en wat je eventueel nog nodig hebt. 

Allemaal met als doel jezelf op 1 zetten en houden!

CC9I9531.jpg

Gun jezelf een leven waarin jij jezelf bent, je zeker en vol zelfvertrouwen voelt, je veel meer rust en balans ervaart en ook nog eens energie hebt om te doen wat je wilt doen. 

Geloof me, het is dichterbij dan je denkt. En omdat ik al vele vrouwen heb geholpen dit te bereiken, help ik ook jou graag.

 

Het is simpel, meld je aan en we gaan zsm samen van start! 

De investering van dit traject bedraagt nu tijdelijke 727€ inclusief de 2 extra bonussen.

Een mooier cadeau kun je jezelf eigenlijk niet geven. 

Ik meld mij aan!

Ik weet als geen ander hoe het is om ergens vol goede moed en met motivatie aan te beginnen om bij de kleinste terugval, weerstand of tegenslag weer te stoppen. Aan de slag gaan met jezelf is nu eenmaal een kwestie van discipline maar ook van het jezelf waard vinden. 

Want vraag jezelf eens af wat er gebeurt als je zo doorgaat. Als er niks verandert. Dat zou toch zonde zijn want waarom gun jij jezelf niet een leven waarin je goed in je vel zit, jij je happy voelt, je weet wat je belangrijk vindt, wat je nodig hebt en daar ook naar handelt?

 

Veel vrouwen zijn jou daarom al voorgegaan. Ze hebben mijn hulp ingeschakeld om aan de slag te gaan, door te zetten en het vol te houden. 

Dat is precies waar ik in beeld kom. Ik geef jou dat zetje in de richting die je nodig hebt. Ik hou jou de spiegel voor om vooral naar jezelf te kijken. Ik laat jou terug gaan naar wie jij zelf in de basis bent. Ik noem het ook wel je fundament. Want daar zitten de antwoorden op al je vragen als 'wie ben ik', 'wat kan ik', 'wat wil ik' en 'wat heb ik dan te doen'? 

Het enige wat ik doe is jou weer contact laten maken met je eigen fundament, je essentie. Met als doel dat jij lekker in je vel zit, weet waar je voor staat, wat je te bieden hebt en daar ook naar leeft. Met als gevolg dat je meer rust, meer balans en meer positieve energie ervaart!

Ik doe ook mee

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam

bottom of page