top of page
Beeldmerk Annick Boom-05.png

HAPPY ME MEMBERSHIP:
VEELGESTELDE VRAGEN

Mogelijk heb je nog vragen over het Happy me membership. Lees hieronder de meestgestelde vragen en vind hopelijk jouw gewenste antwoorden. 

CC9I9617_edited_edited.png

NU TIJDELIJK
100€ KORTING

 • Hoe lang duurt het Happy me membership programma?
  De duur van het membership hangt af van de variant die jij kiest. Kies je voor de basis, dan kun je het programma helemaal op jouw eigen tijd en tempo volgen. Het is dus aan jou hoe snel je wilt gaan. Je volgt de 5 modules overigens wel altijd in chronologische volgorde. Je begint altijd bij 1 om te eindigen bij 5. Heb je voorkeur voor het Happy me plus programma, dus met 1-op-1 coaching van mij, dan is het ook aan jou hoe snel je wilt gaan. Je volgt dan ook zelf de modules en plant de individuele sessies met mij in. Het is overigens mijn advies om na iedere module een 1-op-1 in te plannen om zo de chronologische opbouw van het programma te volgen. Wil je het hele pakket, dus Happy me extra, dan kies je ook voor een vaste structuur. Dat wil zeggen dat de modules op vooraf gecommuniceerde vaste momenten worden vrijgegeven en de Happy calls ook op vaste momenten plaatsvinden (iedere 3 weken op een doordeweekse avond). Met het Happy me extra membership ben je bij elkaar ca 16 weken onderweg. In die 16 weken krijg je toegang tot het online Happy me programma, kun je deelnemen aan de Happy me calls samen met andere Happy me members plus heb je recht op 5uur 1-op-1 coaching voor verdieping. Deze laatste plan je zelf in met mij. Nog even voor de duidelijkheid. Of je nu kiest voor Happy me basis, plus of extra, je vertrekpunt is altijd het online programma dat bestaat uit 5 modules met video’s en opdrachten voor jezelf. Deze maak je in je eigen tijd en tempo. Je krijgt een persoonlijke leeromgeving, waar je dus altijd zelf in kunt. Wanneer je maar wilt. Het verschil zit in wat je erbij kiest. Dat kunnen de 1-op-1 coachingsessies met mij zijn of je gaat nog een stap verder en kiest naast individuele coaching ook nog voor de Happy me calls die je samen met andere Happy me members bijwoont.
 • Hoeveel tijd kost het programma?
  Wat betreft de 5 modules van het Happy me online programma, ben je ongeveer 20-30 minuten bezig met het bekijken van de video’s van één module. Na de video kun je aan de slag met de opdrachten in het werkboek. Dat zal per module ongeveer 30-60 minuten zijn. Dat ligt helemaal ook aan hoe je erin zit, de ene opdracht zal sneller gaan dan de andere. Het Happy Me membership bestaat uit 5 modules. De Happy Me calls die 2 weken na het vrijkomen van de module plaatsvinden duren altijd 60 minuten. Deze calls zijn overigens vrijblijvend. Je mag meedoen, wat ik je aanraad om er zoveel mogelijk voor jezelf uit te halen, maar ik kan je niet verplichten. De 1-op-1 coachingsessies plannen we in overleg. Het is raadzaam om deze telkens na een module vast te leggen om zo het chronologische proces te volgen. Ook deze duren 60 minuten. In totaal kost het je dus ongeveer gemiddeld een uur tot 2 uur per week. Uiteraard gaat het erom dat je zoveel mogelijk bewust wordt van jouw eigen gedrag en zit verandering vooral in het anders doen. Hoe meer tijd je dus kunt vrijmaken om je eigen gedrag en de patronen te veranderen, hoe sneller je resultaat zult merken!
 • Hoe vaak ontvang ik informatie?
  Alleen als je kiest voor het Happy me extra membership, ontvang je op vaste momenten informatie. Zo komt iedere 3 weken een nieuwe module vrij. 2 weken na het vrijkomen van de module is een Happy me call. De data worden voorafgaand aan de start gecommuniceerd. Tussendoor ontvang je nog reminders. Je bent dus 16 weken lang iedere week lekker bezig met jezelf! Alleen en samen.
 • Hoe vaak zijn de Happy me calls?
  De Happy me calls plannen we op een vast tijdstip 2 weken na het vrijkomen van een module. Dus als in week 1 module 1 is vrijgegeven dan is de Happy me call voor die module 1 2 weken erna, dus in week 3. De exacte data worden gecommuniceerd zodra het programma weer start.
 • Wat als ik vastloop in het online programma of er niet uitkom?
  De online leeromgeving van het Happy me programma bevat een log-functie. Dat betekent dat je altijd berichtjes, vragen of feedback kunt sturen naar mij. Antwoord krijg je altijd zodat jij weer verder kunt!
 • Hoe lang duren de Happy Me calls?
  De Happy me calls duren 60 minuten en vinden plaats via Zoom. Buiten het installeren van Zoom op je computer (of tablet) hoe je verder niets te doen. Je ontvangt van mij steeds een link om deel te nemen.
 • Hoe vinden de Happy Me calls plaats?
  De Happy Me calls vinden plaats via Zoom. Hiervoor ontvang je vooraf een link. Ook kun je voorafgaand aan de call vragen insturen of onderwerpen doorgeven die je graag besproken of behandeld zou willen hebben.
 • Met hoeveel personen zijn de Happy me calls?
  Op dit moment houd ik bewust de groep nog klein, tot maximaal 5 personen. Dat is vooral vanuit de gedachte dat ik dan voldoende aandacht kan schenken aan alle deelnemers. Het kan ook voorkomen dat je met minder in een groepje zit wat als voordeel heeft dat er meer persoonlijke aandacht kan worden geboden. In de toekomst zal de groep mogelijk groter worden.
 • Hoe zien de Happy Me calls eruit?
  De Happy Me calls volg je alleen als je kiest voor het Happy me extra membership. Deze calls vinden steeds 2 weken na het vrijkomen van een module plaats. Vooraf aan de calls ontvang je altijd een uitnodiging met de Zoom-link. Tevens kun je vooraf vragen of onderwerpen indienen die je graag tijdens de call behandeld wilt hebben. Ik streef ernaar om alle vragen tijdens de call te bespreken, mocht dat niet lukken dan verschuiven we het naar de volgende call of plannen we een extra call in, afhankelijk van de behoefte van de andere Happy Me members. De Happy Me calls zijn dus vooral bedoeld om zo actief mogelijk mee te doen zodat je er het maximale voor jezelf uithaalt. Het kan ook voorkomen dat ik tijdens de call de Happy Me members een oefening of opdracht laat doen.
 • Wat als ik niet bij een Happy me call kan zijn?
  Geen probleem. De Happy me calls zijn vrijblijvend omdat ik je niet wil en kan dwingen om deel te nemen. De ervaring leert echter dat je er veel meer uithaalt voor jezelf als je wel aanwezig bent. Dat kan door actieve deelname ofwel door te luisteren en je te laten inspireren. Iedereen is anders. 1 ding is zeker dat je er altijd wat voor jezelf uithaalt omdat de groep bestaat uit gelijkgestemden.
 • Kan ik het programma in mijn eigen tempo doorlopen?
  Ja, dat kan zeker! Dat geldt eigenlijk voor alle 3 varianten. Ondanks dat je alleen bij het Happy me extra membership op vaste momenten toegang krijgt tot een nieuwe module kun je zelf bepalen wanneer je de video’s bekijkt en de opdrachten ervan doet. Je krijgt namelijk toegang tot een persoonlijke leeromgeving, waar je altijd zelf in kunt met je eigen inloggegevens. Hierdoor kan je de verschillende modules doorlopen wanneer je maar wilt. Het is wel zo dat de Happy Me calls op vaste tijden worden gepland.
 • Hoe lang houd ik toegang tot het programma?
  Je krijgt onbeperkt toegang tot het Happy Me programma. Je kunt de video’s dus terugkijken wanneer je wilt. Dat kan dus ook over een half jaar of over een jaar zijn. Jezelf leren kennen en leren kiezen voor jezelf is een ‘ongoing’ proces. Afhankelijk van jouw groei of ontwikkeling kan het je helpen om bepaalde zaken er weer eens bij te pakken. Dat raad ik je dan ook zeker aan.
 • Hoe is het Happy Me membership opgebouwd?
  Het Happy Me membership bestaat uit een online Happy Me programma in combinatie met de Happy Me calls. Het online programma volg je helemaal zelf, de calls altijd samen met anderen. Het online Happy Me programma bestaat uit 5 modules. Elke module bestaat uit opdrachten, allemaal gericht om jouw eigen basis te herontdekken of anders gezegd, om jezelf te leren kennen. Elke opdracht heeft een video met uitleg en kun je in het bijhorende werkboek voor jezelf invullen. Dit kan digitaal of als je het fijner vindt kun je het werkboek uitprinten en met pen invullen (liever niet natuurlijk want laten we niet alleen lief zijn voor onszelf maar ook voor het milieu!). 2 weken na het vrijkomen van een nieuwe module zijn de Happy Me calls. Deze vinden altijd op een vaste tijd plaats, via Zoom en duren een uur. Tijdens de calls is er ruimte voor vragen, maar uiteraard ook voor hulp of feedback van mij of juist van de andere deelnemers. Soms doen we ook een leuke of passende oefening tijdens de call. Een actieve deelname is daarom heel fijn om er voor jezelf zoveel mogelijk uit te halen. Mocht je het prettiger vinden om vooral te luisteren en te leren van anderen, dan kan dat natuurlijk ook. Voel je vooral vrij om daarin je eigen rol te pakken.
Aanmeldformulier

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR HET HAPPY ME MEMBERSHIP VOOR 397€ IPV 497€!

Vul je NAAM en E-MAILADRES in, kies ZELF EEN WACHTWOORD en je kunt NA BETALING direct aan de slag!

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy voorwaarden. Bekijk hier mijn privacy beleid. 

Unknown-4.png
Unknown-5.png

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam

NU TIJDELIJK
497€
MAAR 397€

bottom of page