top of page
Beeldmerk Annick Boom-05.png

MINI CLINIC

ZET JEZELF OP 1!

In 5 stappen jezelf leren kennen om jezelf te kunnen zijn. Proef zelf hoe het is om keuzes te maken die bij je passen, je happy maken én rust geven! Gewoon op jouw tijd en jouw tempo.

2012-182_edited_edited_edited_edited.jpg

NU

TIJDELIJK VOOR

DE INTRODUCTIE

PRIJS VAN 77€

Anker 1

Dit is niet voor iedere vrouw! Dit is speciaal voor jou als jij je hierin herkent. 

 

Je bent een vrouw met een druk bestaan. Je hebt het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden. Je staat altijd maar klaar voor anderen. Je houdt ook teveel rekening met anderen of hun mening. Je komt structureel tijd te kort komt waardoor je gestrest bent. De lat die leg je standaard te hoog. Je moet ook nog eens van alles, vooral van jezelf. En omdat stilstaan ongemakkelijk voelt hol je maar door terwijl je eigenlijk uitgeput bent. 

 

Niet zo’n heel fijn gevoel toch?

 

Ik wil dat je weet dat dit echt anders kan en daar kun je vandaag nog mee beginnen! Nu direct zelfs. 

Want hoe fijn is het als jij het gevoel hebt dat jij achter het stuur zit van je eigen leven? Dat je er nog steeds kunt zijn voor anderen, maar dan niet ten koste van jezelf. En dat je daar ook naar handelt omdat je haarfijn weet wat je wilt, wat goed voor jou is en waar je energie van krijgt. 

Hoe voelt het als je in staat bent om keuzes te maken zonder daarbij rekening te houden met anderen? Of met wat anderen er wel niet van vinden. Dat kan als je weet wat voor jou belangrijk is en daar ook trouw aan blijft. 

Dat voelt toch een stuk beter? En besef eens wat dat je oplevert? Precies, rust! En, je voelt je ook veel zelfverzekerder en stabieler. Meer jezelf, hoe gek dat misschien ook klinkt. 

Aanmeldformulier

Ja, ik meld mij aan voor de online mini clinic "Zet jezelf op 1!" voor de speciale introductieprijs van 77€.

 

Vul je naam en e-mailadres in, kies je eigen wachtwoord en je kunt na betaling direct aan de slag!

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy voorwaarden. Bekijk hier mijn privacy beleid. 

NU
TIJDELIJK 
77€

Meer info hormoonklasje

En juist omdat het mogelijk een beetje vreemd klinkt heb ik deze stap gezet omdat ik hiermee zoveel meer vrouwen kan helpen!

Ik heb al heel veel fijne dames geholpen met het pakken van de regie over hun leven. Ook ik was ooit zo’n vrouw die maar doorjakkerde, die dacht dat stress de normaalste zaak van de wereld was en die alle signalen van mijn lijf negeerde. Totdat het mis ging. Toen besloot ik te luisteren naar wat ik nodig heb door mijzelf op 1 te zetten. Zo wilde ik niet doorgaan, dus het roer ging om. Beste keuze ever. Echt!

 

En dat gun ik jou ook. Als ik het kan, kun jij het namelijk ook.

 

Het liefst help ik iedereen persoonlijk maar mijn tijd is beperkt. Dus besloot ik mijn geheimen met je te delen. En heb je mij niet eens meer nodig. 

Mijn allergrootste wens is dat jij goed in je vel zit. Dat jij je happy en zelfverzekerd voelt. Door te zijn wie je bent, echt bent. Met al je mooie kanten, je talenten, je passies, je drijfveren maar ook je dromen en je doelen. Kortom, met alles wat bij jou hoort!

Weet je wat het mooie hieraan is, je wordt gelijk een leuker mens voor jezelf, maar daarmee ook een leukere partner, moeder, vriendin, collega etc. 

 

En dat kun je bereiken door zelf de eerste stap te zetten, en dat is jezelf dit ook te gunnen. 

CC9I9558.jpg

NU
TIJDELIJK 
77€

Ik snap dat je denkt dat dat voor jou niet is weggelegd.

 

Diep van binnen voel je wel dat je dit nodig hebt maar ben je nog sceptisch is of het wel kan?

Of je snakt naar meer rust en balans in jouw drukke bestaan maar je gunt jezelf hiervoor geen tijd.

Of je vindt de stap naar coaching nog te groot en wil het eerst zelf ontdekken.

 

Of je bent een van die vele vrouwen die maar doorsjeest en te uitgeput is om er überhaupt nog iets bij te kunnen hebben? 

 

 

Dan komt dit bericht juist nu niet voor niets op jouw pad. Je kunt namelijk nu, vandaag nog, in actie komen en er wat aan doen en ook nog eens op je eigen tijd en tempo.

Stel je eens voor dat jij je leven vanaf nu inricht naar je eigen plaatje (en dus niet dat van anderen) door zelf de regie te pakken over jouw leven. En omdat je veel beter weet wat jij te bieden hebt maak je keuzes die bij jou passen en dus goed voor jou zijn. Met als resultaat meer rust, meer balans, meer energie en vooral ook een leuker persoon. Voor jezelf én voor je omgeving.

 

Doe dan nu mee aan mijn online mini clinic ‘Zet jezelf op 1!’. Gewoon lekker thuis op de bank te volgen, op jouw tijd en tempo. Zie het als een persoonlijke proeverij.  

In deze mini-clinic kun je namelijk proeven hoe het is om weer in contact te komen met de persoon die jij diep van binnen nog steeds bent maar die ergens verstopt zit. Onder het stof misschien wel. Of die in de steek gelaten is door de waan van het alledaagse leven met hoge sociale en maatschappelijke druk. 

 

In 5 stappen ga je op zoek naar jezelf, helemaal op jouw eigen tijd en tempo. 

CC9I9551.jpg

NU
TIJDELIJK 
77€

Elke stap bestaat uit een video en een werkboek met opdrachten. Het doel is om jou alvast een beetje wakker te schudden om weer eens écht naar jezelf te kijken. Om te ontdekken wat jij allemaal in huis hebt.

 

Ik nodig je ook uit om in de spiegel te kijken door antwoord te geven op 5 essentiële vragen: wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik?

wat denk ik? en wat doe ik?

 

Je gaat inzien dat jouw gedrag, de dingen die je doet, wordt bepaald door de eerste vier vragen. Bedenk je dus eens welk gedrag je vertoont als je niet weet wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en wat je denkt? En dat is precies waar je mee aan de slag gaat.

 

Ik leer je om je te richten op alles wat je wel bent en hebt in plaats van de zaken die je niet hebt. Want je raadt het al, dat is een enorm energielek en levert je weinig positiefs op. Daar blijven we dus vooral weg! Ik laat je precies zien hoe je zelf direct aan de slag kunt. Simpel, praktisch en direct toepasbaar.

Als bonus krijg je een concreet actieplan die jou helpt om de juiste keuzes te maken en om jouw persoonlijk gestelde doelen ook te bereiken. 


Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan. Deze maand bied ik de mini-clinic “Zet jezelf op 1!” aan voor de speciale investering van slechts €77,-. Daarna gaat de prijs omhoog

Mocht je je afvragen of dit wat voor jou is? Lees dan hier wat Ester achterliet na afloop van de mini-clinic. 

 

"Ik zat niet lekker in mijn vel en liep steeds tegen dezelfde dingen aan. Tot ik deze online clinic voorbij zag komen en besloot om er wat aan te doen. Zelf! Door aan de slag te gaan met de vragen heeft het heeft me vooral meer bewustzijn en inzicht gegeven, zeker in waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze nu doe. Daarnaast heeft het me ook meer zelfvertrouwen en zelfreflectie opgeleverd met als direct resultaat dat ik beter begrijp dat ik zelf in de hand heb waardoor mijn gedrag wordt bepaald. Dat vond ik echt een heel waardevol inzicht. Nu gaan toepassen!"

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam

bottom of page