top of page

Zet jezelf op 1!

Dit programma volg je in een groep van maximaal 8 personen, waarin jij terug gaat naar jouw eigen essentie, door zelf de regie te pakken over jouw leven.

 

Je maakt een mooie ontdekkingsreis naar jezelf om antwoord te vinden op vragen als "wie ben ik" "wat kan ik", "wat wil ik" en "wat heb ik dan te doen". Daardoor ben je in staat om keuzes te maken die bij je passen en dus goed voor jou zijn. 

 

Met als resultaat dat je meer rust en balans ervaart, meer energie voelt en vooral een leuker persoon bent. Voor jezelf én voor je omgeving.

 

Bekijk hier wat het mij heeft opgeleverd.

 

In groepsverband werken heeft als voordeel dat je je gesteund voelt omdat je van elkaar kunt leren. Daarbij zul je ook veel herkennen bij de ander. Dat helpt ook in het hele proces van openstellen en persoonlijke groei.   

Zet jezelf op 1!

Happy Talent Training

Ben je niet echt blij met je werk, wil je eigenlijk wel wat anders maar heb je geen idee wat? Of weet je niet wat er bij je past en dus blijf je ontevreden zitten waar je zit?

 

Doodzonde!

 

Want laten we eerlijk zijn, als je werk niet leuk is, ben je zelf niet leuk. Zo simpel is het.

 

Vind jij het prettig om gesteund en geïnspireerd te worden door anderen. Volg dan de Happy Talent Training. Omdat je veel bij de ander zult herkennen, zul je je ongetwijfeld ook makkelijker openstellen. De groep bestaat uit maximaal 8 personen.

 

In dit korte en intensieve traject van 4 sessies ga jij op zoek naar jouw eigen uniekheid en kom jij erachter wat jij te bieden hebt. Want als je doet waar je blij van wordt, als je op je werk jezelf kunt zijn en je bezig houdt met zaken die energie geven, dan ben je een heel eind op weg naar (werk)geluk.  

Happy Talent Coaching

Hormoonclub@home 

In een split second veranderen van een elfje in een heks? Je afvragen waar je energie toch is gebleven? Of maar niet afkomen van dat buikje? Grote kans dat je last hebt van hormonale schommelingen.

 

Iedere vrouw heeft er mee te maken, jong én oud. Ze zijn onzichtbaar en toch hebben ze een enorme invloed op hoe het met ons gaat. Ik heb het over onze hormonen! Zijn ze in balans, dan voel je je top. Zijn ze dat niet dan merk je dat, fysiek, mentaal én emotioneel.

 

Hoe jij je hormonen in balans houdt? Dat leer ik jou graag, want waarschijnlijk wist je niet dat je dit grotendeels zelf in de hand hebt!

Als jij meer wilt weten over dit onderwerp, nodig dan minimaal 5 tot maximaal 7 vriendinnen uit en ik kom bij jou thuis de belangrijkste do’s and don’ts vertellen rondom hormonen, de overgang en leefstijl.

Hormoonklasj@Home

Persoonlijke vitaliteit

In de huidige maatschappij 􏰀wordt niet alleen veel van ons verw􏰀acht maar w􏰀e moeten vooral ook veel van ons􏰁elf. We zijn druk met van alles, gaan vaak maar door en vergeten ergens goed voor onszelf te zorgen. Mogelijk niet eens zozeer uit onwil maar meer uit gebrek aan kennis. 

Met goed voor jezelf zorgen doel ik op jezelf voeden met wat goed voor je is, op voldoende slapen om te herstellen en op jezelf lichamelijk en mentaal fit en vitaal houden door te bewegen maar vooral ook door te ontspannen. Eigenlijk is dat laatste belangrijker dan ooit in deze tijd van veel stress. Want stress, en dan voornamelijk langdurige stress, is een hele grote vijand. Het maakt ons kort door de bocht z􏰁iek en kapot. 

De rode draad in deze training is dan ook 􏰁zelfregie. Ik noem het werken aan je persoonlijke vitaliteit door 􏰁zelf achter het stuur gaan 􏰁zitten van je eigen leven en gezondheid. Dan pas kun je keuzes maken die goed voor jou zijn. 

De training persoonlijke vitaliteit is erop gericht  deelnemers bewust te maken van 􏰀wat 􏰁ze 􏰁zelf met ingang van vandaag kunnen doen om vitaal te 􏰀worden en vooral ook te blijven, én minder stress te ervaren. 

bottom of page