Beeldmerk Annick Boom-05.png

HAPPY ME MEMBERSHIP:
ZET JEZELF OP 1!

Leer in 5 stappen te kiezen voor jezelf, zonder schuldgevoel. Pak zelf de regie over je leven zodat je voortaan keuzes maakt die goed voor je zijn, je happy maken én rust geven!

CC9I9617_edited_edited.png

NU TIJDELIJK
100€ KORTING

Wil jij ook voor eens en voor altijd het gevoel hebben dat je de regie hebt over jezelf en daarmee over jouw leven?

 

 • Dat je NEE KUNT ZEGGEN ZONDER SCHULDGEVOEL omdat je weet wat je echt belangrijk vindt?

 • Dat je weet WAAR JOUW GRENZEN LIGGEN omdat je geleerd hebt te luisteren naar wat goed is voor jou?

 • Dat je GRIP HEBT OP JE AGENDA en ALLES WAT JE TE DOEN HEBT omdat je ook rekening houdt met je eigen behoeften?

 • Dat je je ZELFVERZEKERD voelt in alle keuzes die je maakt omdat je ze afstemt op wat jij nodig hebt?

 • Dat je DURFT TE LUISTEREN en HANDELEN NAAR WAT JIJ WILT omdat je je oren niet meer standaard laat hangen naar anderen?

 • Dat je de REGIE HEBT OVER JE KEUZES omdat je PRIORITEITEN stelt op basis van wat je echt belangrijk vindt?

 • Dat je dus je EIGEN KEUZES maakt ZONDER DAT EEUWIGE GETWIJFEL omdat je ze afstemt op wat bij jou past?

 • Dat je veel MEER RUST EN BALANS ervaart in alles wat je doet omdat je weet waar jij voor staat en voor gaat?

 • Dat je die dingen in het leven doet, zoals een baan, die aansluit op WAAR JE GOED IN BENT en waar je dus BLIJ VAN WORDT omdat je je eigen talenten kent en benut?

 • Dat je tijd besteedt aan en met de MENSEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT omdat je snapt wie jou energie geven?

 • Dat je dus ook veel makkelijker je ME-TIME MOMENTEN inplant ZONDER JE SCHULDIG TE VOELEN omdat je luistert naar je eigen verlangen?

 • Dat je stappen zet die BUITEN JE COMFORTZONE liggen omdat je heel goed weet  WAT JE WAARD BENT en WAT JE TE BIEDEN HEBT

 

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR HET HAPPY ME MEMBERSHIP!

Vul je NAAM en E-MAILADRES in, kies ZELF EEN WACHTWOORD en je kunt NA BETALING direct aan de slag!

NU TIJDELIJK
497€
MAAR 397€

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacy voorwaarden. Bekijk hier mijn privacy beleid. 

Unknown-5.png
Unknown-4.png
 

Hoe fijn is het dan om een STOK ACHTER DE DEUR te hebben van IEMAND DIE SNAPT WAT JIJ NODIG HEBT. 

 

Of iemand die je MOTIVEERT, STIMULEERT en je met een LIEFDEVOL ZETJE helpt herinneren wat je doel is. Iemand die naar je LUISTERT, VRAGEN STELT en af en toe DE SPIEGEL VOORHOUDT om je verder te helpen.

Maar ook iemand die je laat weten DAT JE GOED BEZIG BENT EN JE AF EN TOE FLINK DE HEMEL IN PRIJST.

Die LIEFDEVOLLE en MOTIVERENDE STOK ACHTER DE DEUR dat ben ik en dat zijn je mede Happy Me members.

 

 

CC9I9531.jpg

START VANAF
29 NOVEMBER

Want hoe fijn is het om te ervaren DAT JIJ NIET DE ENIGE BENT. Dat je niet ‘vreemd’ bent of dat er iets mis is met je?

Hoe prettig is het als de verhalen van anderen jou kunnen inspireren en motiveren OM HET OOK ANDERS TE DOEN. Iemand die bijvoorbeeld al heeft meegemaakt waar jij nu staat.

 

En hoe motiverend kan het zijn als je mede members je wijzen op je COMMITMENT om DOOR TE ZETTEN en het ECHT VOL TE HOUDEN. 

 

Je doet het voor JEZELF, maar je doet het MET ELKAAR

WAT KRIJG JE? 

Het leuke aan het Happy me membership is dat je niet alleen ZELF AAN DE SLAG aan de slag gaat met de ONLINE HAPPY ME CLINIC maar ook SAMEN met mij én met andere gelijkgestemden tijdens de online sessies, de HAPPY ME CALLS. Met als doel dat jij nu dus écht gaat bereiken wat jij wilt bereiken. 

 

De Happy me clinic volg je zelf in een online leeromgeving en is opgebouwd uit 5 MODULES die jou helpen om in 5 stappen JOUW EIGEN FUNDERING te bouwen. Dit doe je dus LEKKER THUIS in jouw EIGEN TIJD en op JOUW TEMPO.

OM DE WEEK  geef ik een nieuwe module vrij. Totaal 5 modules.

Elke module bestaat uit VIDEO'S die je wanneer het jou uitkomt kunt bekijken en een bijpassend WERKBOEK met opdrachten. Die maak je ZELF en vooral VOOR JEZELF.

EN WAT NOG MEER?

De week na het vrijgeven van een nieuwe module vinden op vaste tijden de HAPPY ME CALLS plaats, SAMEN MET MIJ en MET ANDERE HAPPY ME MEMBERS. Totaal 5 CALLS die je kunt zien als online Q&A sessies in een groep van max. 7. 8 vrouwen zoals jij.

Deze 5 calls zijn bedoeld voor VRAGEN, voor DIRECTE HULP, voor het BESPREKEN VAN DE OPDRACHTEN, voor het DELEN VAN ERVARINGEN, of voor waar jij AANDACHT voor wilt. 

 

En we doen ook relevante en leuke oefeningen. Want laten we eerlijk zijn, het moet wel ‘FUN’ blijven! Geloof me, dat wordt het!

Deze Happy Me calls duren 1 UUR (60 minuten) en vinden plaats via Zoom. 

Dus: je krijgt 5 MODULES en 5 COACHING CALLS allemaal gericht op het bereiken van wat jij nodig hebt. Je doet het ALLEEN en TOCH SAMEN.

WAT HET JE OPLEVERT

Wil je het voor eens en voor altijd echt anders, wil je doorbreken met je oude patronen die jou in de weg zitten? Wil je een beter leven en een 'happy me' zijn?

 

Maar wil je ook,

- Meer RUST en BALANS

- MeerTIJD VOOR JEZELF

- Meer FOCUS en RICHTING

- Meer ENERGIE

- Meer GRIP OP JE TIJD

- Meer ZELFVERZEKERDHEID

Meer (ZELF)VERTROUWEN 

Dat is precies wat het Happy Me membership je oplevert, dus kom nu in actie!

Schaakspel

START VANAF
29 NOVEMBER

WAT HET JE KOST

De INVESTERING voor het Happy Me membership van 10 WEKEN bedraagt 497€ incl.btw. Nu met 100€ 'EARLY BIRD' KORTING dus je betaalt slechts 397€ !

Dit is voor het hele programma dus inclusief de online clinic en de 5 calls.

 

Je houdt overigens ONBEPERKT TOEGANG tot de online leeromgeving zodat je op een later moment altijd nog eens terug kunt kijken. Maak daar dus ook zeker gebruik van.

 

De Happy me calls eindigen na 10 weken.

VOOR IN DE AGENDA

29 NOVEMBER 2021
MODULE  1

7 DECEMBER 2021
20.00 UUR
HAPPY ME CALL 1

13 DECEMBER 2021
MODULE 2

21 DECEMBER 2021
20.00 UUR
HAPPY ME CALL 2

27 DECEMBER 2021
MODULE 3

11 JANUARI 2022
20.00 UUR
HAPPY ME CALL 3

17 JANUARI 2022
MODULE  4

25 JANUARI 2021
20.00 UUR
HAPPY ME CALL 4

31 JANUARI 2022
MODULE 5 

7 FEBRUARI 2022
20.00 UUR
HAPPY ME CALL 5

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het Happy me membership programma?


Met het Happy me membership ben je bij elkaar 10 weken onderweg. In die 10 weken krijg je toegang tot de online Happy me clinic en kun je deelnemen aan de Happy me calls samen met andere Happy me members. De online Happy me clinic bestaat uit 5 modules met video’s en opdrachten voor jezelf. Deze maak je in je eigen tijd en tempo. Je krijgt een persoonlijke leeromgeving, waar je dus altijd zelf in kunt. Wanneer je maar wilt. Om de week komt een nieuwe module vrij. De week na het vrijkomen van de module worden de Happy me calls gepland die je samen met andere Happy me members bijwoont. Dus, in week 1 krijg je toegang tot module 1, in week 2 is de eerste Happy me call. In week 3 krijg je module 2 en week 4 is de tweede happy me call. Zo gaan we 10 weken door. Kortom, de ene week krijg je dus toegang tot een nieuwe module, de week erna kun je tijdens de happy me calls vragen stellen, feedback vragen, hulp vragen, ervaringen delen, leren van en geïnspireerd worden door andere members etc.
Hoeveel tijd kost het programma?


Het bekijken van de video's van de Happy me clinic, het online programma, kost e ongeveer 15-30 minuten per module. Na de video ga je aan de slag met de opdrachten in het werkboek. Dat zal per module ongeveer 30-60 minuten zijn. Dus je bent maximaal 1 tot 1,5 uur per week kwijt. Verder ligt het ook helemaal aan hoe je erin zit, de ene opdracht zal sneller gaan dan de andere. De Happy Me calls die de andere week plaatsvinden duren altijd 60 minuten. Deze calls zijn overigens vrijblijvend. Je mag meedoen, wat ik je aanraad om er zoveel mogelijk voor jezelf uit te halen, maar ik kan je niet verplichten. Uiteraard gaat het erom dat je zoveel mogelijk bewust wordt van jouw eigen gedrag en zit verandering vooral in het anders doen. Hoe meer tijd je dus kunt vrijmaken om je eigen gedrag en de patronen te veranderen, hoe sneller je resultaat zult merken! Kortom: in totaal kost het je dus ongeveer 1-1,5 uur per week.
Hoe vaak ontvang ik informatie?


Je ontvangt om de week een nieuwe module en de andere week zijn de Happy me calls. Je bent dus 10 weken lang iedere week lekker bezig met jezelf! Alleen en samen.

Hoe vaak zijn de Happy Me calls?

De Happy me calls plannen we op een vast tijdstip in de week na het vrijkomen van een module. Dus als in week 1 module 1 is vrijgegeven dan is de Happy me call voor die module 1 de week erna, dus in week 2.
Hoe vaak zijn de Happy me calls?


De Happy me calls plannen we op een vast tijdstip in de week na het vrijkomen van een module.

Dus als in week 1 module 1 is vrijgegeven dan is de Happy me call voor die module 1 de week erna, dus in week 2.
Wat als ik vastloop of er niet uitkom?


De online leeromgeving van de Happy me clinic bevat een log-functie. Dat betekent dat je altijd berichtjes, vragen of feedback kunt sturen naar mij. Antwoord krijg je altijd zodat jij weer verder kunt!
Hoe lang duren de Happy Me calls?


De Happy me calls duren 60 minuten en vinden plaats via Zoom.
Hoe vinden de Happy Me calls plaats?


De Happy Me calls vinden plaats via Zoom. Hiervoor ontvang je vooraf een link. Ook kun je voorafgaand aan de call vragen insturen of onderwerpen doorgeven die je graag besproken of behandeld zou willen hebben.
Met hoeveel personen zijn de Happy me calls?


Met hoeveel personen zijn de Happy me calls?Het maximaal aantal personen die deel kunnen nemen is 12. Dat is vooral vanuit de gedachte dat ik dan voldoende aandacht kan schenken aan alle deelnemers.
Hoe zien de Happy Me calls eruit?


De Happy Me calls vinden om de week plaats op een vast tijdstip.

Vooraf aan de calls ontvang je altijd een uitnodiging met de Zoom-link.

Tevens kun je vooraf vragen of onderwerpen indienen die je graag tijdens de call behandeld wilt hebben.

Ik streef ernaar om alle vragen tijdens de call te bespreken, mocht dat niet lukken dan verschuiven we het naar de volgende call of plannen we een extra call in, afhankelijk van de behoefte van de andere Happy Me members.

De Happy Me calls zijn dus vooral bedoeld om zo actief mogelijk mee te doen zodat je er het maximale voor jezelf uithaalt.

Het kan ook voorkomen dat ik tijdens de call de Happy Me members een oefening of opdracht laat doen.
Wat als ik niet bij een Happy me call kan zijn?


Geen probleem. De Happy me calls zijn vrijblijvend omdat ik je niet wil en kan dwingen om deel te nemen. De ervaring leert echter dat je er veel meer uithaalt voor jezelf als je wel aanwezig bent. Dat kan door actieve deelname ofwel door te luisteren en je te laten inspireren. Iedereen is anders. 1 ding is zeker dat je er altijd wat voor jezelf uithaalt omdat de groep bestaat uit gelijkgestemden.
Kan ik het programma in mijn eigen tempo doorlopen?


Ja, dat kan zeker!

Ondanks dat je op vaste momenten toegang krijgt tot een nieuwe module kun je zelf bepalen wanneer je de video’s bekijkt en de opdrachten ervan doet. Je krijgt namelijk een persoonlijke leeromgeving, waar je altijd zelf in kunt met je eigen inloggegevens. Hierdoor kan je de verschillende modules doorlopen wanneer je maar wilt, afgestemd op jouw agenda.

Het is wel zo dat de Happy Me calls op vast tijden in de week erna worden gepland.
Hoe lang houd ik toegang tot het programma?


Je krijgt onbeperkt toegang tot de Happy Me clinic. Je kunt de video’s dus terugkijken wanneer je wilt. Dat kan dus ook over een half jaar of over een jaar zijn.

Jezelf leren kennen en leren kiezen voor jezelf is een ‘ongoing’ proces. Afhankelijk van jouw groei of ontwikkeling kan het je helpen om bepaalde zaken er weer eens bij te pakken.
Hoe is het Happy Me membership opgebouwd?


Het Happy Me membership bestaat uit een online Happy Me clinic in combinatie met de Happy Me calls. De online clinic doe je zelf, de calls altijd samen met anderen.

De online Happy Me clinic bestaat uit 5 modules.

Elke module bestaat uit opdrachten, allemaal gericht om jouw eigen basis te herontdekken of anders gezegd, om jezelf te leren kennen. Elke opdracht heeft een video met uitleg en kun je in het bijhorende werkboek voor jezelf invullen. Dit kan digitaal of als je het fijner vindt kun je het werkboek uitprinten en met pen invullen (liever niet natuurlijk want laten we niet alleen lief zijn voor onszelf maar ook voor het milieu!).

In de week na het vrijkomen van een nieuwe module zijn de Happy Me calls. Deze vinden altijd op een vaste tijd plaats, via Zoom en duren een uur. Tijdens de calls is er ruimte voor vragen, maar uiteraard ook voor hulp of feedback van mij of juist van de andere deelnemers. Soms doen we ook een leuke of passende oefening tijdens de call.

Een actieve deelname is daarom heel fijn om er voor jezelf zoveel mogelijk uit te halen. Mocht je het prettiger vinden om vooral te luisteren en te leren van anderen, dan kan dat natuurlijk ook. Voel je vooral vrij om daarin je eigen rol te pakken.

Wat anderen zeggen 

"Ik liep vast in mijn persoonlijke ontwikkeling en heb het traject bij Annick als heel erg prettig ervaren, wel diepgaand maar op een nuchtere manier. Het heeft me vooral meer inzicht in mijn handelen, meer zelfvertrouwen en zelfreflectie opgeleverd met als direct resultaat dat ik beter begrijp waarom ik doe wat ik doe en het dus kan ombuigen. 

Annick heeft een zakelijke kant maar daaronder zit een zachte empathische kant. Zij heeft een luisterend oor en de kwaliteit om mee te bewegen met haar gesprekspartner. Dat vond ik heel fijn". 

 - Esther 

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam