top of page
Beeldmerk Annick Boom-05.png

ZET JEZELF OP 1! COACHING

Pak zelf de regie over je leven en maak de reis naar jezelf zodat je keuzes maakt die bij je passen, je happy maken én rust geven!

CC9I0009.jpg

 

Heb jij ook het gevoel dat,

  • je geleefd wordt in plaats van leeft, 

  • je teveel rekening houdt met anderen of hun mening,

  • je jezelf dus veel te vaak wegcijfert, 

  • je niet meer weet wat je zelf nodig hebt en wilt,

  • je maar doorjakkert terwijl je geen energie hebt,

  • je overal tekort schiet en achter de feiten aanloopt,

  • je jezelf geen leuk mens meer vindt?

Niet een al te prettig gevoel toch?

 

Geloof me, het kan absoluut anders!

Want hoe fijn is het als jij het gevoel hebt dat jij achter het stuur zit van je eigen leven. Dat je er nog steeds kunt zijn voor anderen, maar dan niet ten koste van jezelf. En dat je daar ook naar handelt omdat je haarfijn weet wat je wilt, wat goed voor jou is en waar je energie van krijgt.

Hoe voelt het als je in staat bent om keuzes te maken zonder daarbij rekening te houden met anderen. Of met wat anderen er wel niet van vinden. Dat kan als je weet wat voor jou belangrijk is en daar ook trouw aan blijft. 

Dat voelt toch een stuk beter? En besef eens wat dat je oplevert? Precies, rust! Zet jezelf op 1! coaching helpt jou dit te vinden en vooral ook vast te houden. 

Aanmeldformulier

Voor vrouwen met een druk bestaan

Als coach en trainer richt ik me specifiek op vrouwen met een druk bestaan. Vrouwen die standaard de lat te hoog leggen, die altijd maar klaar staan voor anderen, veel bezig zijn met alles en iedereen om zich heen en zichzelf daarbij op een lagere plaats zetten, die continu nog van alles moeten, daardoor altijd tijd te kort komen en dus veel te veel stress en andere nare klachten ervaren.

Maar ook op vrouwen die hierdoor last hebben van onzekerheid, weinig zelfvertrouwen en gebukt gaan onder een continu schuldgevoel. 

 

Waarom ik dit doe? Dat heeft alles te maken met dat ik zelf ook ooit die vrouw was. Ik had een succesvolle carrière, maakte lange dagen, dacht dat stress de normaalste zaak van de wereld was, denderde zogezegd lekker door en negeerde vooral alle signalen van mijn eigen lijf. Totdat het mis ging natuurlijk. Toen ging de knop om. Ik besloot mijzelf op nummer 1 te zetten. Beste keuze ever. 

Daarom heb ik besloten om met mijn motto "Zet jezelf op 1!" andere vrouwen te helpen. Jezelf op 1 zetten betekent jezelf als belangrijkste persoon van je eigen leven zien en daarnaar handelen. Ik help jou om de regie over je eigen leven te pakken zodat je betere keuzes kunt maken die echt bij je passen? Een gevoel van meer rust, meer richting en meer balans is dan een meer dan logisch gevolg.

Kies zelf wat bij je past! 

Omdat iedere vrouw anders is met andere behoeften heb ik 3 verschillende programma's, allemaal met hetzelfde doel: Zet jezelf op 1!

1. Wil jij op je eigen tijd en in je eigen tempo jezelf leren kennen dan is de online mini clinic geschikt voor jou.

2. Vind jij het juist fijn om online te combineren met 1-op-1 coaching voor extra verdieping en een stok achter de deur zodat je zeker weet dat jij je gewenste resultaten gaat behalen, kies dan voor de masterclass.

3. En als je echt voelt dat je klaar bent om echt met jezelf aan de slag te gaan dat je het echt anders wilt omdat zo doorgaan geen optie meer is, dan heb ik voor jou het VIP progamma waarin je mijn individuele begeleiding krijgt. 

De Zet jezelf op 1! online mini clinic is de meest laagdrempelige manier om jezelf te leren kennen. Het is bedoeld voor als je jezelf een beetje kwijt bent geraakt. Of voorbijloopt.  Of wegcijfert. Of als je denkt dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Of als je teveel naar anderen luistert in je keuzes. Of als je het lastig vindt om je eigen grenzen aan te geven. Of als je gewoon even wat meer richting nodig hebt in je leven, of in je werk, omdat je niet goed weet wat je wil. 

In deze mini clinic leer jij op een hele toegankelijke en praktische manier jezelf beter kennen, in slechts 5 stappen. 

En weet je wat zo fijn is? Deze mini clinic is online te volgen wanneer jij wilt. Dus gewoon thuis op de bank op je eigen tijd en tempo. En dat terwijl je 24/7 een hulplijn hebt voor vragen, opmerkingen, feedback of gewoon een (liefdevol) zetje in de rug.

Bovendien kun je 1x per maand deelnemen aan de live Q&A sessies waar je jouw thema's of uitdagingen kunt bespreken met mij en mede-deelnemers. Zo voel je je gesteund en leer je ook nog eens van elkaar. 

77 €
Masterclass

Deze Zet jezelf op 1! masterclass is voor jou als jij de zoektocht naar jezelf op je eigen manier wilt doen maar ook weet dat je af en toe die stok achter de deur nodig hebt om in actie te komen. Als je diep van binnen heel goed weet wat je te doen hebt en het je toch steeds niet lukt om die resultaten te halen die jij wilt halen. Als je ervan bewust bent dat je altijd enthousiast ergens aan begint maar dat doorpakken en volhouden je grootste uitdaging is.  
 
Dan begrijp je ook hoe fijn het is als je regelmatig met je coach kunt inchecken om te bespreken waar je staat, wat je nog nodig hebt en je net dat zetje krijgt dat jou op je gewenste pad houdt.  

Met de "Zet jezelf op 1!" masterclass ga je online zelf aan de slag in combinatie met 4 iindividuele coachingsessies waarin dieper in wordt gegaan op jouw behoeften en verlangens. En je kunt je aanmelden voor de live Q&A sessies die 1x per maand in groepsverband plaatsvinden. Het idee erachter is dat je door wederzijdse herkenning niet alleen van elkaar leert maar juist ook inspireert. Win-win dus. 

795 €
Meer info
VIP programma

In dit VIP programma krijg je 1-op-1 individuele begeleiding. Dit traject is bedoeld voor jou als je echt gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan. Als je diep van binnen voelt dat je het anders wilt. Dat zo doorgaan geen optie meer is.

 

En mogelijk voelt dat nog wat spannend, dat is begrijpelijk want als je anders wilt heb je anders te doen. Hoe je dat doet, daar help ik jou in. Je wordt als het ware aan de hand meegenomen. 

Tijdens dit traject maak je de ontdekkingsreis naar jezelf om te ontdekken wat jou zogezegd jou maakt. Je wordt bewust van waarom je nu doet wat je doet en wat je nodig hebt om te zijn wie je wilt zijn. Dit doe je o.a. door los te laten wat jou nog in de weg zit zodat er ruimte komt voor de echte jij. 

Dit VIP programma is een intensief traject van 10 individuele coachingsessies. Na afloop heb je een persoonlijk 'kompaspoort' op zak dat jou richting en rust geeft. Zie het als een groot cadeau aan jezelf. En uiteindelijk ook aan je omgeving.  

2.495 €

| GRATIS 30 MINUTEN GESPREK |

Wil je meer weten, loop je ergens specifiek tegenaan, vind je het prettig om eerst eens geheel vrijblijvend met mij te praten of heb je gewoon nog wat vragen? 

Meld je dan aan voor een gratis 30 minuten gesprek. 

Meer info hormoonklasje

Over mij

Ondanks mijn succesvolle carrière en op het oog prima leven, was ik niet blij. Ik werkte hard, had veel stress, was vooral bezig met alles en iedereen om me heen en negeerde mijzelf. Ik jakkerde zogezegd lekker door. Ik dacht dat het zo hoorde. Totdat het mis ging. Zo wilde ik niet doorgaan, dus het roer ging om. Toen besloot ik zelf de regie te pakken over mijn leven. Ik zette mijzelf op 1. Beste keuze ever.

Mijn talenten zet ik nu in om anderen te helpen, als coach en trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling, leefstijl & vitaliteit. Mijn motto is 'jezelf weer op 1 zetten': ten gunste van jezelf, je werk én je omgeving. Jij bent nu eenmaal de belangrijkste persoon in je eigen leven.

De huidige maatschappij met de hoge social druk vraagt veel van ons. Om mee te komen moet je de lat wel hoog leggen, zo lijkt. Dat betekent alleen dat je je aanpast aan iets dat helemaal niet bij je hoort. Daardoor vergeet je on the way wie je zelf bent, wat je belangrijk vindt, wat je echt wilt en wat ertoe doet. Want wiens leven leid je dan? 

 

Ook ik heb in de spiegel gekeken en de reis gemaakt om mezelf te vinden. Als ik het kan kan jij het ook. Het is maar wat je belangrijk vindt.... 

Annick Boom

Rotterdamse Rijweg 213 - 3042 AP Rotterdam

bottom of page